Sayfa 26/342 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 201 - 208 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. Devletin enerji politikası bu zaten enerjide kendi kendine yetebilen bir ülke bu furya bu yüzden düşünsenize Norveç İzlanda Portekiz gibi ülkeler kendi elektriğini yenilenebilir enerjiyle üretiyor kimseye ihtiyaçları yok gerçi onlar hes lerle bu işi hallediyorlar ama bizim de güneşimiz var yakın gelecekte enerji üretiminde Norveç gibi olursak şaşırmam
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2. Bu arada şunu da yazayım bu şirketin 100 lü fiyatlara getirilmesinin tek amacı şimdiki fiyatlardan elinizdeki lotları toplamaktı
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

3. şeker yat bütün tahtalarda aldığı malı ertesi gün satıyor . y t d

4. dünki pasta . y t d

5. yukarı aşağı gidip gelsin...inanmayanlar inecek....inananlar da devam edecek...dün hala 11-12 lot satışları vardı...demek ki hala arzdan alan yatırımcılar tam anlamı ile dökülmedi...o kesim bitsin...sonra by lar gereğini yapar diye düşünüyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. bir de dün tavandan şeker gibi kurumlar almışlardı..bunların da satması gerekiyor...satıp kenara çekilsinler...cw nin de önü açılsın..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. 15 mayıs borsanın dip yaptığı gün cwene tahtasının pastası 15 mayıs ın pastası dün takasa bu şekilde geçti bankof 435 bin aldığı lotu ertesi gün sattı . y t d

Sayfa 26/342 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •