Sayfa 988/1009 İlkİlk ... 488888938978986987988989990998 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 7,897 - 7,904 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. %1 hata her zaman olur. Rte %1 sandıkta hata olsa seçimi kazanacak yeri göğü yıkar on kere sayar saydırir onu alır. Niye çünkü %5 e yakın kendisinin icadı oy var. Bu sonuçla zaten bıraksan bunlar birbirini yer sandığa gitmez rahat rahat seçimi alırım hesabını yapıyor ve tutmuş gözüküyor görünen. Şimdi dersine iyi çalışacaklar. O seçmenler nerden icad edilmiş hangi sandıkta seçmen sayısı artmış teker teker girip bulacak önlem alacak.

2. Kkm fark ödemesi 2023 bütçesinin boyunu aşar..
    Hedef verirken etki de hesaba katılsın.
    Son düzenleme : Zaf.Dogu; 18-05-2023 saat: 14:48.
    Memento mori

3. Hepsini hallederler ama 35 bin köy var buralara muşahid gözlemci bulmak zor. Oy kullandıktan sonra 35 bin köye sağlam gözlemci bulmak lazım muşahit bulamazsan. 191 bin sandık 400 bin fedakar vatandaş bulmak lazım.

4. Nakit avans kısıtlama olayından sonra piyasada tetiklenme sonrası zincir reaksiyon devrede.

https://twitter.com/TurhanBozkurTV

Zen firmasından kuyumculara geçilen son mesaj:

"Değerli iş ortaklarımız,

Merkez Bankası'nın almış olduğu karar doğrultusunda Yapı Kredi, İş Bankası, QNB Finansbank ve TEB ile Vakıfbank'tan ödeme sistemleri ve POS'lardan kuyum ve mücevher alışverişlerinde işlem yapılamamaktadır.

Bilginize sunar bol satışlar dileriz. Farklı bir gelişme olursa tekrar bilgilendirme yapacağız.

Bütün bankaların ani olarak vanayı kapatmaları piyasayı büyük ölçüde negatif etkileyecek gözüküyor.

Cini şişeden çıkarma hazırlıkları başlamış olmalı 1-2 hafta içindede olabilir.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

5. He vallah şimdi kendim baktım taksitli nakit avans vermiyor. İşlem yapılamıyor. KMH 20 bin ama nakit avans limiti 400 lira taksitsiz))

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    He vallah şimdi kendim baktım taksitli nakit avans vermiyor. İşlem yapılamıyor. KMH 20 bin ama nakit avans limiti 400 lira taksitsiz))
    Hocam ben o yolu delik deşik ettim. En son 25 bin aldım. Total de 75-80 bin almışımdir.

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Gürsel Bey gibiler Kadıköy'ün şenşakrak ortamını bırakıp Hakkari'de sandıklara sahip çıkmazsa kim yapacak o işi?
    Kadikoy un sensakrak ortamini okuyunca kahkaha attim

Kadikoy meydaninda 50 cesit Arap cirit atiyor hatta gecen gun bir muzisyeni bicaklayip denize attilar adam oldu

8.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Kadikoy un sensakrak ortamini okuyunca kahkaha attim

Kadikoy meydaninda 50 cesit Arap cirit atiyor hatta gecen gun bir muzisyeni bicaklayip denize attilar adam oldu
    Miami'den iyidir. En azından denizde köpekbalıkları yok

Sayfa 988/1009 İlkİlk ... 488888938978986987988989990998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •