İlk seçmen kağıtları geçerli olacaktı, bugün haber vardı tekrar seçmen kağıdı basılacakmış.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yakınım konut sattı. Parayı ne yapayım dedi. KKM deki riskler büyüyor. Cash döviz al tut desem faizi yok diyor. Eurobond desen CDS ler artış eğiliminde. Ne yapmak lazım DDKKM mi ?
tl yi kısıyorlar artık akıllarınca oraya buraya saldırmayın...
merkez bankasında 2 milyar dolar kaldı...
kurşunumuz bitti...
bizi birde siz zora sokmayın diyorlar...
ama buda sistematik sorun güven sorunu olarak piyasaya döndü...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bence yatırım kararları özneldir yani kişiye özeldir.
İki kişi danışmaya gelir, birine senin elindeki o hisseyi satman gerekiyor denirken diğer kişiye senin de bu hisseyi alman gerekiyor denebilir.
Şu vadede şu tutara kadar TL para için en az riskli ve en çok riskli yatırım hangisidir daha doğru bir soru olabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Belirsizlik ve ekonomiye güvenin tam olmamasından dolayı salı , çarşambayı öğlene kadar nakitte izleyebildim . Görünüm rte artık rahat 2 nci turu alır ve belirsizlik kalktı , borsa bir şekilde artık rayıda oturur ve yolunu bulur izlenimi oluştu. Hisselerin tepkisine psikojik olarak kayıtsız kalamadım ve mallandım . Bugünkü sayfadaki izlenim ise ilk fırsatta sat havası . Şimdi pazartesi satsam tepki gelse hangi kafayla sattım pişmanlığı olacak gibi. Hepinizi okuyorum bir karamsarlık . Bu karamsarlık endeks 1000 lerde ikende vardı . Hatta kapatılan cnbc e ekonomi programinda sabahları ekonomistler saatlerce ekonomi konuşulur ve programı izleyen yatırımcı karamsarlıkla ekrandan ayırılırdı. Bu sayfayı birazda ona benzetiyorum. Herşeyin konuşulduğu ama hiç bi sonuca varılamadığı gibi.
Yer İmleri