Artan

32,12 10 18:10
22,26 9.98 18:10
222,90 9.97 18:10
11,80 9.97 18:10
46,38 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

13.545,00 -10 18:10
6,12 -10 18:10
190,40 -9.98 18:10
62,75 -9.97 18:10
5,69 -9.97 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.185.491.104,25 18:10
8.099.868.749,40 18:10
6.672.261.529,86 18:10
5.926.052.445,81 18:10
5.730.708.952,15 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1961 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    sn selmy,
    paylaşımlarınız güzel....asch deneyi....lucifer etkisi ve çokluğun bilgeliği deneyi......
    16.07.2024 - 10.12.2024

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku
    sn selmy,
    paylaşımlarınız güzel....asch deneyi....lucifer etkisi ve çokluğun bilgeliği deneyi......
    Eyvallah...

Bu deneyleri özellikle ben de çok seviyorum. Hepimizin dev bir beynin parçacıkları olduğunu düşünüyorum bazen. Bir defasında bir yerde uzayın dev bir beyin olabileceğini, gezegenlerin nöronlara benzer yapıya sahip olduğunu, ve hatta bu gezegenler arasındaki elektromanyetik dalgalanmaların nöronlar arasındaki elektrik sıçramalarına çok benzer olduğunu okumuştum.

Dıştan müdahale olmayınca, hepimiz ortalaması gerçek bilgiyi verecek veriler hesaplayabiliyoruz. Sadece matematiksel konularda değil, sosyal konularda da benzer yöntemler uygulanabilir. Üniversiteler bunu kısmen çözmüş durumdalar. Birisi bir tez atıyor ortaya, akabinde farklı bir akademisyen o tezi çürütüyor ya da geliştiriyor. Ve nihayetinde ortalama bilgiye ulaşılıyor.

Burada farklı bilgi ve iddiaların ne kadar değerli olduğu ortaya çıkıyor.

Toplumu ayakta tutan birileri varsa, bunların "kendi fikrini belirtenler" olduğu büyük bir ihtimal!!!!

Bütün bunları forex'te nasıl kullanırız diye düşünmek istedim. Yukarıda yazdığım gibi bir indikatör oluşturmak geldi aklıma [emoji846]

Bir web sitesi açıp, insanlardan tahminlerini istesem, ama tahminlerini bana özel mesaj yoluyla yazmalarını istesem. En çok yaklaşana da ödül vaat etsem. Bunun neticesinde ciddi derecede karlı stratejiler oluşturabilirim. Elde ettiğim kardan da minicik kar payı veririm en çok yaklaşana [emoji16]

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Eyvallah...

Bu deneyleri özellikle ben de çok seviyorum. Hepimizin dev bir beynin parçacıkları olduğunu düşünüyorum bazen. Bir defasında bir yerde uzayın dev bir beyin olabileceğini, gezegenlerin nöronlara benzer yapıya sahip olduğunu, ve hatta bu gezegenler arasındaki elektromanyetik dalgalanmaların nöronlar arasındaki elektrik sıçramalarına çok benzer olduğunu okumuştum.

Dıştan müdahale olmayınca, hepimiz ortalaması gerçek bilgiyi verecek veriler hesaplayabiliyoruz. Sadece matematiksel konularda değil, sosyal konularda da benzer yöntemler uygulanabilir. Üniversiteler bunu kısmen çözmüş durumdalar. Birisi bir tez atıyor ortaya, akabinde farklı bir akademisyen o tezi çürütüyor ya da geliştiriyor. Ve nihayetinde ortalama bilgiye ulaşılıyor.

Burada farklı bilgi ve iddiaların ne kadar değerli olduğu ortaya çıkıyor.

Toplumu ayakta tutan birileri varsa, bunların "kendi fikrini belirtenler" olduğu büyük bir ihtimal!!!!

Bütün bunları forex'te nasıl kullanırız diye düşünmek istedim. Yukarıda yazdığım gibi bir indikatör oluşturmak geldi aklıma [emoji846]

Bir web sitesi açıp, insanlardan tahminlerini istesem, ama tahminlerini bana özel mesaj yoluyla yazmalarını istesem. En çok yaklaşana da ödül vaat etsem. Bunun neticesinde ciddi derecede karlı stratejiler oluşturabilirim. Elde ettiğim kardan da minicik kar payı veririm en çok yaklaşana [emoji16]

Böyle bir şey yaparsam da katılımcılara vaat ettiğim ödül gayet küçük olacak. Yüksek değerde bir ödül vaat edersem katılımcılar İnternette araştırma yapıp en doğru hedefi bulmaya çalışabilirler. Bu da onların tahminlerinin kendi tahminleri olmamasına neden olur.

Katılımcılara belki de 1 dolar falan vaat ederim.

Aklıma çok yattı ...

DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •