Artan

8,25 10 18:10
15,10 9.98 18:10
175,20 9.98 18:10
11,14 9.97 18:10
263,50 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 18:10
174,90 -9.98 18:10
11.090,00 -9.98 18:10
41,94 -9.96 18:10
336,75 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

17.494.899.237,93 18:10
12.002.781.238,46 18:10
8.369.000.909,50 18:10
7.898.029.669,40 18:10
6.371.144.929,11 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 5312 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: ISCTR - Ýþ Bankasý C

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Halkbank ve Vakýfbank'ýn tahsisli sermaye artýrýmýna Sermaye Piyasasý Kurulu'ndan onay çýktý.
    02:36 - 28.03.2023

Sermaye Piyasasý Kurulu'nun (SPK) haftalýk bültenine yayýnlandý.
    Kurul, Halkbank'ýn 4 milyar 969 milyon 121 bin liralýk, Vakýfbank'ýn ise 7 milyar 111 milyon 364 bin liralýk tahsisli sermaye artýrýmýný onayladý.

2.  Alýntý Originally Posted by 666 Yazýyý Oku
    Halkbank ve Vakýfbank'ýn tahsisli sermaye artýrýmýna Sermaye Piyasasý Kurulu'ndan onay çýktý.
    02:36 - 28.03.2023

Sermaye Piyasasý Kurulu'nun (SPK) haftalýk bültenine yayýnlandý.
    Kurul, Halkbank'ýn 4 milyar 969 milyon 121 bin liralýk, Vakýfbank'ýn ise 7 milyar 111 milyon 364 bin liralýk tahsisli sermaye artýrýmýný onayladý.
    Kafan mý güzel yoksa bu kadar cahilmisin o 2. tahsisli baþvurunun onayý olmasýn. Zaten 29.03.2023 günü gerçekleþti.

Senin matriks ekranýn yok mu?

Sen böyle bu kafayla mý HALKB topiðinde bir de 29 marttan bu yana yazý yazýyorsun. Yalancýsýn. Nokta.

Diðer tüm yazdýðýn þeylerde aynen böyle.

Hisse net yönetimi bakýn ben bu kiþinin atmasyonlarýný düzeltme mercii deðilim bu kiþiye gerekeni yapýn.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

3. tavan olucak günde barýþ ilan edelim

güzelim iþ bankasý forumuna güneþ doðsun arkadaþlar

siyasi duyularla yazý yazmaya gerek yok BU ülke hepimizin ve çocuklarýmýzýn , o þu parti malý deðildir ,

atatürk türk gençliðine emanet etti ülkemizi çalýþalým emek harcayalým ülkemizi sevelim gerisi boþ bence

Alýntý Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazýyý Oku
    Kafan mý güzel yoksa bu kadar cahilmisin o 2. tahsisli baþvurunun onayý olmasýn. Zaten 29.03.2023 günü gerçekleþti.

Sen böyle bu kafayla mý HALKB topiðinde bir de 29 marttan bu yana yazý yazýyorsun. Yalancýsýn. Nokta.

Hisse net yönetimi bakýn ben bu kiþinin atmasyonlarýný düzeltme mercii deðilim bu kiþiye gerekeni yapýn.
    3. tahsisli bu. Devlet 11 dolardan yatirimciya gecirdigi mallari 20 sentten aldi hisse fiyatini artirmadan. Bunu savunmaya kalkan eleman nasil biri ola ki?

Lutfen bana karsi bir daha birsey yazma. Ben senden tiksiniyorum dedim 6 ay once, bir daha da sahsina birsey yazmadim.

5.  Alýntý Originally Posted by 666 Yazýyý Oku
    3. tahsisli bu. Devlet 11 dolardan yatirimciya gecirdigi mallari 20 sentten aldi hisse fiyatini artirmadan. Bunu savunmaya kalkan eleman nasil biri ola ki?

Lutfen bana karsi bir daha birsey yazma. Ben senden tiksiniyorum dedim 6 ay once, bir daha da sahsina birsey yazmadim.

Sen kimsin benden tiksiniyorsun. Senden daha iðrenci mi var buralarda.Sýkar çünkü bana karþý yazý yazmak pabuç pahallý.

Yatýrýmcýya zarardan baþka ne yapmýþsýn buralarda.Çaðýr þimdi destekci yan hesaplarý da onlarý da bekliyorum.

Sulanma etkisi de olmuþ mu? Sen satýp Ýrana yatýrým yapsana.

Hani ne oldu niye yükseldi bu hisse bugün?Ne oldu. Hani yükselmezdi bu þartlarda?

Yurtdýþýnda olup sanki ülkenin dertleri ile dertleniyor ayaðý niye yapýyorsun yýllardýr?
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

Alýntý Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazýyý Oku

Yeter yahu sabahtan akþama kadar saldýrgan üslup sürekli þikayet sürekli yönetime ona buna laf .. Siz biraz dinlenin bu kadar olmaz , sürekli insanlara kafan mý güzel yok cahilmisin, sulanma etkisi olmuþ , iran’a yatýrým yap , bizlere ayný emir þeklinde þikayetler ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alýntý Originally Posted by MedwiG Yazýyý Oku
    Yeter yahu sabahtan akþama kadar saldýrgan üslup sürekli þikayet sürekli yönetime ona buna laf .. Siz biraz dinlenin bu kadar olmaz , sürekli insanlara kafan mý güzel yok cahilmisin, sulanma etkisi olmuþ , iran’a yatýrým yap , bizlere ayný emir þeklinde þikayetler ..
    Eyvallah. Ama bana ceza verip 666 nickli þahsa ceza vermemeniz olmadý.Eðer bu yukarýda yazdýklarým yanlýþsa ki deðil bir baþkasýna ahlaksýz demekte en az bunlar kadar ceza gerektirmez mi?

sulanma etkisi; https://www.google.com/search?q=sula...t=gws-wiz-serp

Buna niye kýzdýnýz onu hele hiç anlamadým.Siz ne anladýnýz bilmem ama ben bunu yukarýdaki mana da kullandým.Niye kullandým 666 ve avaneleri HALKB de tahsisli sermaye artýrýmýndan sonra fiyat sulanma etkisi ile 2 tl olur dediler.Ben de þiddetle karþý çýktým.Þu an fiyat kaç HALKB de?Hayýr bilgi ise bilgi teþekkür edeceðinize bir de bana ceza veriyorsunuz.

Burada siyaset yasak ama tutumunuzdan Burada yazý yazarken ilk öncelik safkan muhalif olmak mý?Ben bunu anlýyorum.

Ben ne yaparým bundan sonra hisse nete minimum katký veririm olur biter.

Bu arada 666 muhalif falan deðil o bunu buralarda gemisini yürütebilmek için kalkan edinmiþ sadece. Çünkü yazýlarýndan belli ;
    ne bu ülke ne bu ülkenin vatandaþý ne de yatýrýmcý onun umrunda deðil.Bu çok net.

Sayýn DEpeche mode ben gerekirse donkiþot misali patronla tek baþýmada mücadele ederim küçük yatýrýmcýnýn haklarý için ettim de.666 nýn yaptýklarý senin gözünle gördüðün ya da düþündüðün kadar basit deðil.Sen kendini yetiþtirmiþsindir yemiyorsundur ama herkes öyle deðil bir çok kiþi o cafcaflý laflara kanýyor.Ha sanmaki buralarda dile getirilmiyor diye bu kiþiler az.Sen beni en sert þekilde eleþtirsen benim açýmdan sorun yok senin canýn saðolsun.

Sevgili Pozitif ve destek veren herkese teþekkür ederim.

yazýp yazmamak da karar sizin lakin sýrf siz istiyorsunuz diye kimseye ceza vermemeyiz , size kýzdýðýmýzý anlamamýþsýnýz Allah aþkýna günlerdir emir þekilde þikayetler yapýp duruyorsunuz yaptýðýnýz þikayetlerin %95’i yersiz , siz kendi istediðiniz þekilde yorum yapýlsýn diyorsunuz lakin öyle bir dünya yok . Yapýlan yorumu beðenmeyince de hemen küçük gören hakaret içeren laflarla mesaj yazýyorsunuz .. Kusura bakmayýn ama biraz yazdýklarýnýza bir bakýn ve neden ceza aldýðýnýzý düþünün . Ýyi günler

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •