Bu aracı kurumlarda hepsi arada 20 30 tane kalbur üstü yatırımcıya birlikte hareket ediyor bir birlerine sürekli haber veriyorlar şu kadarı döküldü bende şu var kredili sende ne var gibi hepsi aynı klavyeden işlem giriyor sanki Bi tane aracı kurum araya girip hop demez mi tabi küçük kurumlarda hadlerini göre hareket ediyor
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Sn keko sizi yaklaşık 4 sene önce bagfs ta tanıdım.sonra eggub ve jantsada yazılarınızı okudum.gesanda olduğunuzu geç farkettim.Bana nasip olmadı.Burada olduğunuzu görünce bende şirketi araştırdım.Banada Europower gesan iştiraki olduğundan cazip gelmişti.Fakat sizin cw ile alakalı düşünceleriniz bencede çok olumludur.Ben cw den 3.çeyrek zamanında sizin bahsettiğiniz atakları bekliyorum.
çok şükür arkadaşlar endeksin %1,30 düştüğü ve bir çok baba hissenin eksili olduğu bir günde az da olsa artılı kapatmayı başardık..her zaman şükretmek lazım arkadaşlar...unutulmamalıdır ki aza razı olmayan çoktan mahrum kalır..böyle bir piyasada yeşil kalması güven tazeler...yeni yatırımcıların ilgisini de çeker...gerisi de nasiptir diyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Şimdi Eupwr in iş ihale toplam attığı kaplara baktım üst üste topladım 29 milyon usd civarı biz o kapı neredeyse tek seferde attık doğru adres cw enerji bencede sabır bu arada yatırımcıların 4/5 civarı döküldü bence
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Sabah güzel bi silkeledi, panik satanlar "düzeltme yapsın alırım" moduna girdi..
Yer İmleri