Originally Posted by
e.yegen
arsa yarısı peşin kalanı 6 ay sonra 17 taksitle %15 iskontolu almış TL bazında patron en azından kasada tutup sövüşlememiş ytd
Hocam sövüşleyecekse veya böyle bir amacı varsa vay halımıze !!şirketler yeni yatırımlar için büyümek için halka arz olurlar,alanı teknolojı olan bır şirket bu alana yatırım yapmalı diyor aklım bilemedim , önemli olan bu yatırım bilançoya ne zaman yansıyacak ,atıyorum üç yıl sonra geri dönüşü olursa benim için iyi bir yatırım olmaz !! Çünkü ben üç yıl cwene tutmam hedef fiyatım 300/400 arası bir yerdi maksimum; ama bu fiyatı bılançolar ile desteklemelı bu yatırım para çıkışına neden olur kısa vade için bakalım bılnçoya nasıl yansıyacak bu yıl için !!!Diğer yatırımlar için de kaynak gerekecektir arz gelırlerı dıkkatlı harcanmalı ,!!Arz gelırı cash para borçsuz harçsız elınde nakıtın var nakıt bulmanın bukadar zor olduğu dönemde !!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri