Sayfa 840/1024 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 6,713 - 6,720 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Tezgah-altı faiz konusu gerçekten farklı bir durum. elinizdeki para miktarı ,bankanın ve şubesinin mevduat ihtiyacı sizin pazarlık yapma yeteneğiniz vb ..birçok girdi sonucu belirliyor......15 üstü devlet bankaları verdi fakat para isteyen şubeler 1 kilo dan az olmasın diyordu.........Bizimki 100 gram (eskiden çok fazlaydı olay başka gelişiyordu ) yine de 1 kilodan 0.25-0.75 daha düşük oran alıyoruz........ Mesela Halkbank 15 üstünü 1 kilo ve üzerine verirken , 100 grama 13.50-14.25 arası bir fiyatlama yapıyordu..Vakıfbank 15 üstünü kurumsala verirken bireysele 0.60 daha aşağı oran veriyordu..............

Kısa ve öz girdiler ne kadar çok olursa sonuç o kadar iyi oluyor......

2. Okuduklarımı duyunca şok oluyorum ve bu ülkeye ve övündüğü finans kurumlarına duyduğum ciddiyet ve ilgi daha da azalıyor. Tezgah altı faiz nedir yahu? Veya size ayrı faiz deftere ve kayıtlara ayrı faiz aradaki farkı el altından sarı zarf altından vermek sümen altından vermek nedir yahu...

Şaka mı bu?

Baldızım bankacı, bacanağım bankacı, babam bankacı emeklisi asla böyle birşey duymamıştım...

Şubelerde 0,01 kuruş denkleştirinceye kadar günlük muhasebesi tutulmadan şube kapatılmaz, el altı faiz nedir yahu? Bunu nereden verecekler... Banka bilançosu diye bişey vardır. Kuruşu kuruşuna hesap eder.. 1 kuruş dahi sızamaz.. Kayıtsız bankacılıkta asla birşey olmaz derdim..

Bir yaşıma daha girdim... Şimdi Odea rodeo filan mahmut finans kurumlarına güvenim azdı şimdi hiç yok.. 2 gün sonra bana vermiyorum senin paranı dahi diyebilir....

El altı nedir yahu? Tefeciler mi bunlar? Mafya mı?

Böyle birşeye asla inanmak istemez dim... Ama Türkiye'de artık birşeylere şaşıracak yaşı çoktan geçtim....

Allah sonumuzu hayır etsin....

3. her bankayı ama özellikle bonkör bankayı çok seviyorum.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

4.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Hafta sonu bankalar arası para transferi mümkün mü ki hafta sonu gecelik değerlendirilebilsin.
    değil.eft sistemi çalışmıyor.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Burada paylaşılan her oran aynı değerde değil.
    Atıp tutan da var.
    Paylaşan kişiyi biraz tanırsanız paylaştığı şeylere güvenip güvenemeyeceğinizi rahatlıkla anlarsınız.
    abla demokrasi mitingine niye katılmadın, üzdün beni.
    şaka maka ablam yukarıdaki konuda haklı.
    bazı atmasyonları ben de gördüm.
    tabi para miktarı da fark eder.
    en kızdığım husus adam belki 10 milyonu var iyi oran alıyor miktarı yazmıyor hava basıp gidiyor.
    sonra ben de dahil birçok kişi bankaya sorduğunda şaka gibi cevaplar alıyor.
    kardeş yaz miktarı biz de bize uyar mı anlayalım.
    ha miktarı yazmayacaksan oranın da önemi yok.
    şu bile yeter 10 milyon üstü mesela.
    direkt oranı geçeriz.

6. Başından beri bankacılarla ve mt'lerle iyi geçinme tarftarıyım. Neden?
    Bu sektörde çalışan çok arkadaşım var. Mesela İş bankası şube müdürü çocukluk arkadaşım var.
    Bu arkadaşlar da insanlar ve bizim iş ortaklarımız.
    Onların sorunları, hedefleri ve stresleri var.
    Yaptıkları iş ise ticari bir iş.
    Onlar da daha çok kar etmeyi isteyecekler ki primleri artsın.
    Faiz düşük mü bırakıp başka bankaya gidin.
    Ama 100-200 TL için de banka banka gezip vakit kaybetmek bence anlamsız.
    Bu konuda devletimize de hak vermek lazım.

Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Burada paylaşılan her oran aynı değerde değil.
    Atıp tutan da var.
    Paylaşan kişiyi biraz tanırsanız paylaştığı şeylere güvenip güvenemeyeceğinizi rahatlıkla anlarsınız.
    Ben malum şahsın paylaştığı hiçbir orana inanmıyorum.
    Yüksek oran paylaşırsam insanlar bankaları zorlarlar ve faizler yükselir şeklindeki komik bir düşünce ile hareket ettiğine inanıyorum

Sayin mehtapkarayol benim yazdigim yazida atmasyon veya ucuk bir oran yok ki 5000 dolara 1.6 oran verdiklerini yazmisim bunun icin atip tutmaya degecek bir dolarim yok lutfen yazdigim yaziyi tekrardan okurmusunuz bana verilen oran ucuk mu allah askina

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    Başından beri bankacılarla ve mt'lerle iyi geçinme tarftarıyım. Neden?
    Bu sektörde çalışan çok arkadaşım var. Mesela İş bankası şube müdürü çocukluk arkadaşım var.
    Bu arkadaşlar da insanlar ve bizim iş ortaklarımız.
    Onların sorunları, hedefleri ve stresleri var.
    Yaptıkları iş ise ticari bir iş.
    Onlar da daha çok kar etmeyi isteyecekler ki primleri artsın.
    Faiz düşük mü bırakıp başka bankaya gidin.
    Ama 100-200 TL için de banka banka gezip vakit kaybetmek bence anlamsız.
    Bu konuda devletimize de hak vermek lazım.
    sağlam bi dönüş olmuş İsterse 5 tl için banka değiştirirm, kimse benim paramın nerede olacağına karışamaz. Devlet haklı demek gülünç.Canikli açıklama yaptı, önceki yaptığı baskıları yalanladı,, isteyen istediği yere parayı yatırır dedi , takip yok dedi. Açıklama yapmasayıda insan haklarına aykırıydı, benim zorla bir bankada paramın kalmasını söylemeleri.

Acaba yurtdışında tl faiz alabileceğimiz, TC kurallarına tabii olmayan, mevcut hukumetin müdahale edemeyeceği bir şekilde para yatıracağımız bir yer var mıdır? Teminat güvencesi Avrupa merkez bankasında olacak örneğin.
    Bunu herkes düşünüyor gibi ama sorun bir sorun olduğunda kimi muhatap alacaz.., bu problemden herkeisn ei kolu bağlı
    Son düzenleme : ozziem; 16-07-2017 saat: 11:59.

Sayfa 840/1024 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •