Sayfa 642/1003 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 5,129 - 5,136 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    .

Vurduklari cocuk 17 yasinda.

Insallah bu sokak hareketleri ic savasa kadar gider.
    Biraz araştırma yaptım,

Fransa’da ehliyet yaşı 18.

Şuanda ehliyetsiz bir sürücüden bahsediyoruz doğru mu ?

Portekizde kelepir tarla bahçe eski köy evi fiyatları.!!

https://www.pureportugal.co.uk/properties/

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Bu kural yeni mi çıktı 90 altı raporlarda 0 ÖTV vardı.sadece KDV ekleniyor du ham fiyata.
    Eğer engelli ehliyet alıp kullanabilirse %90 altı veriyorlar. %90 ve üzeri bunlar tertibatlı da olsa araç kullanabilecek durumda değil. Mesela benim bacak ayak hareketleri yok. Elden tertibatlı kullandım beş sene önce ikinci el Fiat Fiorino aldık. Sonra sattık o zaman ucuzdu. Şuan kafamda arabaya kolay nakil için kızaklı ve beni kaldıracak bir tertibat düşünüyorum. Kamyonet tarzı araçlara kafes içinde kızak ve vinç koyup naklimi sağlayacam. Yoksa koldaki yırtığın üç sene oldu iyileşeceği yok.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Eğer engelli ehliyet alıp kullanabilirse %90 altı veriyorlar. %90 ve üzeri bunlar tertibatlı da olsa araç kullanabilecek durumda değil. Mesela benim bacak ayak hareketleri yok. Elden tertibatlı kullandım beş sene önce ikinci el Fiat Fiorino aldık. Sonra sattık o zaman ucuzdu. Şuan kafamda arabaya kolay nakil için kızaklı ve beni kaldıracak bir tertibat düşünüyorum. Kamyonet tarzı araçlara kafes içinde kızak ve vinç koyup naklimi sağlayacam. Yoksa koldaki yırtığın üç sene oldu iyileşeceği yok.
    40-89 tertibatlı kendi kullanırsa 0 ÖTV sadece KDV ödeyecek.
    40-89 tertibatsiz ÖTV 23.6 KDV 15.4 ödeyecek yanlismi anladım.
    Bu kısmi ÖTV KDV kime onu anlamadım.

5.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    40-89 tertibatlı kendi kullanırsa 0 ÖTV sadece KDV ödeyecek.
    40-89 tertibatsiz ÖTV 23.6 KDV 15.4 ödeyecek yanlismi anladım.
    Bu kısmi ÖTV KDV kime onu anlamadım.
    ÖTV KDV standart. %90 altı kendisi ehliyet alıp sürebilir birinci derece yakınları sürebilir proje şart. %90 üstü sadece birinci yakınları kullanabilir. %90 ve üstü el kol yeteneği yoksa öyle verilir.

6.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Dün Marmaraya binme talihsizliğinde bulundum. Yolcuların yarısından fazlası suri-arap-afgan tipler. Karı koca olanların yanlarında en az 4-5 çocuk.10 seneye kalmaz Türkler bu ülkede azınlığa düşer.

Vatandaşlığı kolay verme işini FETÖ cüler ve AQP nin içindeki küreselciler başlattı.

Küreselcilerin tek dünya devleti kurma ütopyasının Türkiye temsilcileri kimlerse onlar bu duruma sebep oldular.

7.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Vatandaşlığı kolay verme işini FETÖ cüler ve AQP nin içindeki küreselciler başlattı.

Bunların kafa yapısı homojen olan grupları dağıtıp kimliksiz hale getirme üzerine.

Küreselcilerin tek dünya devleti kurma ütopyasının Türkiye temsilcileri kimlerse onlar bu duruma sebep oldular.
    Benim anlamadığım ülkücü yada milliyetçilerin bu duruma neden engel değilde destek olduğudur.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Benim durumum %89 ama ağır engelli. Yani birinin yardımı olmadan hayatımı devam ettiremem. Şuan omzumda yırtık var ama kendimi kaldırabilir yataktan sandalyeye wc ye biri bacağımı kaldırırsa taşırım. Kolumdaki yırtık şuan öne ve arkaya harekette ağrı yapıyor hatta uyurken bile sabit uyuyorum birde ayağım bilekten kırıldı kendi kendine bilek eklemi yerine ana kemiğe eğri kaynadı. Kırık beş sene oldu ve çok kolay kırılacak bir yere kaynadı. Beş yıldır koruyucu bileklik ve bot kullanıyorum. Aslında hızlı araba yada motor kullananlara uyarım var. Felç olmakla bitmiyor sıkıntı. Engelliler biz sitesinde ağrı çekenlerin çığlığını okuyun. Sadece felçli kalmak ağrısız yaşamak bile büyük başarı.

Sayfa 642/1003 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •