Sayfa 19/506 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 4047 madde; 145 - 152 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. arkadaşlar otomobillere bol bol zam ve vergi gelince elimdeki toasoları verdim...oluşan nakitim ile kocaere daldım...

böylece elimde sermayemin %66 oranı ile kocaer...%30 civarı da vbtyz ve %4 ü kadar da yeotk kaldı...ben galiba bu hisseye aşık oluyorum... bakalım nasibimizde neler olacak...???
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. tahtayı takip edenler olursa denizden yapılan agresif alımların benim olduğunu söylemek istiyorum...ortalamamı biraz yükselttim ama yine de sorun görmüyorum...bu sabah bana soran bir arkadaşa 20,00 ın altındaki her fiyat benim gözümde çok ucuzdur dedim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Hayırlı olsun keko.toasoda ilk 6 ay sermayeyi koruman hatta artıya geçmen doğru bir seçim olmuş.bazı kağıtlarda ilk 6 ay korunabilirmişiz toaso gibi.dolar bazlı grafik atamıyorum telefondan yazdığım için ama grafik bir çok yönden iyi duruyor.bundan sonraki geri çekilmelerde toaso gibi kağıt bulabilir miyiz

4.  Alıntı Originally Posted by Yyatırım Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun keko.toasoda ilk 6 ay sermayeyi koruman hatta artıya geçmen doğru bir seçim olmuş.bazı kağıtlarda ilk 6 ay korunabilirmişiz toaso gibi.dolar bazlı grafik atamıyorum telefondan yazdığım için ama grafik bir çok yönden iyi duruyor.bundan sonraki geri çekilmelerde toaso gibi kağıt bulabilir miyiz
    geçmişte europoweri arzdan hemen sonra almış ve ondan %10 kar edip satmıştım...oluşan nakit ile 192 den toaso almıştım..aslında oda beklentili güzel hissedir ama ben kocaeri daha çok beğendim...toaso bu gün biraz eksiye geçince benim için bir bahane oldu...zaten kocaeri almaya dünden razıydım ki son bir kaç gündür yaptığım yorumlarda da geçmiş günlerde toaso satma fikrim kafamdan geçtiğini söylüyordum...

toasoda karda olduğum için kocaere gelişim kolay oldu..dediğim gibi maliyetimi biraz yukarı çektim ama buna rağmen sıkıntı görmüyorum...gerisi de nasiptir diyorum..

5. telefondan işlem yaparken sistem bakiye ile ilgili bir sorun çıkarınca ben de aracı kurumumu arayıp işlemimi yapmasını rica ettim...kendisine 19,00 a kadar süpür dedim.. şimdi yaptığım işlemlerin ayrıntılarına baktığımda en yüksek alışımın 18,99 olduğunu görüyorum...18,99 dan 20 bin adet almışım...

6. 19+ üzerine haftaya kendini atarsa önü açılır

7.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    19+ üzerine haftaya kendini atarsa önü açılır
    atar dostum atar...orası çok rahat...yeni fabrikanın vede döviz çıkışının olumlu etkileri bence henüz satın alınmadı...üçüncü çeyreğe kadar güzel bir trend bekliyorum...ikinci çeyrek bilançoya kadar 25,00 tl leri görmesini temenni ediyorum..sonrasında dolar bazındaki zirvelerine giderse iyi olur...

8. Dolar tepemiz 1.39 dolar tl olarak 37~38 TL ye denk geliyor. Daha gidecek çok yolumuz var stoklar dolu. Demir çelik sektörü en kötü günleri geride bıraktı, yavaş yavaş eski haline dönüyor sektör. Biz tüm tükettiğimiz enerjiyi yenilenebilir kaynaklardan karşılıyoruz. Bu hem maliyeti düşürüp karlılığı artıyor hem de karbon nötr olmamız sayesinde sektörde tercih ediliyoruz. Yeni fabrika açılır açılmaz aldığımız yüklü sipariş bunu destekliyor. Üzerinde birde tuzu biberi olan 300M TL sermayeli yenilenebilir enerji sektöründe faaliyet gösterecek olan şirket kuruyoruz.

Sayfa 19/506 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •