Sayfa 918/1003 İlkİlk ... 418818868908916917918919920928968 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 7,337 - 7,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. Pala fışkırt..bu hafta fışkırtma haftası..

Bist-100 7585 i geçerse, yırttık sayarım. Sert keskin bir düzeltme ise bu yatayın geçilmesini müteakiben sonradan ufukta görünüyor.

Caaart diye ED ye dönerse de karışmam...yurt dışı napıyor ne ediyor bilemiyorum, sayamıyorum, onu saldık artık sürpriz yapmaz umarım..YTD

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku

Belki de iyice dibin dibine vurmalı bir uyanış yaşamak için, sömürüldüğünü kullanıldığını aldatıldığını fark etmesi için.

Eğitim sistemi büyük darbe aldı, yargıya siyaset karıştı ki bu en büyük kötülük, ordu büyük darbe aldı, bürokrasiye siyaset karıştı liyakat bitti iş bilmez torpilliler her yeri istila etti, korku ve biat kültürü geldi. Eleştiri yok, tez anti tez yok, katılımcı demokrasi yok, eleştiriye tahammül hiç yok. 5 nci Kuvvet medyayı da komple bir propaganda aracı haline getirdiler sabah akşam bilinçli olarak yalan söylüyor, algı yapıyor, nasıl düşünmeleri nasıl reaksiyon göstermeleri gerektiği halka aşılanıyor.

Derdimiz, memleket davası...gözümüz 68 milyonda, acaba kendisini fark eder mi, uyanır mı, sağcı veya solcu, dinsiz veya dindar, Atatürkçü veya Osmanlıcı değil de hepsinin birden, kendisinin aslında fakir ve sömürülen olduğunu bir an için kavrayabilir mi?
    Bu hangi ülke?
    K.Kore mi?
    İran mı?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3. Yeni savaş çatışma alanı Afrika geliyor.
    Libya,Sudan dan sonra Nijer de sıra.

Arkadan diğerlerinide ısıtırlar önümüzdeki yıllarda.

https://www.bbc.com/turkce/articles/cn0j1vljxjlo
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

4. Semt pazarı bamya 100, taze fasulye 70, domat 25, şeftali 35, karpuz 10, gezen tavuk yumurta 3.5 TL.dir.
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,140
     Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Pala fışkırt..bu hafta fışkırtma haftası..

Bist-100 7585 i geçerse, yırttık sayarım. Sert keskin bir düzeltme ise bu yatayın geçilmesini müteakiben sonradan ufukta görünüyor.

Caaart diye ED ye dönerse de karışmam...yurt dışı napıyor ne ediyor bilemiyorum, sayamıyorum, onu saldık artık sürpriz yapmaz umarım..YTD

Eylül ayı borsacıların yuvaya dönüş ayıdır,bakalım ne olacak,bizde ise kaçan yabancıdan eser yok,kumar gibi borsayı kullananların elinde esir,yalaka kanallarına bakıyorum yabancıların sayesinde uçuyoruz diyorlar,acaba hangi yabancı ?gerçek kaçan yabancıların hala ülkemiz yönetimine güvenleri yokkk,demokrasi araç de,kendilerine karşı çıkanları hapse at fetö pkk bahanesiylen,hükümeti yıkmaya teşebbüs,isyana teşebbüs vs ama esas kendileri pkk'lı fetöcü,fetö olmazsa menzil,hizbullah var

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,140
     Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Bıraksın bu işi. İlk seçimde yine aynı partiye elinde tuzlukla koşturarak oy vermezse ben de birşey bilmiyorum.
    Ziktirsinler gitsinler,market alış verişlerindede görüyorum böyle zübükleri,seçecek adam yok diyorlar hala...hele bir kadın vardı tayyibime canım feda olsun benden alsın tayyibime eklesin diyordu,sonra ona lanet okumaya başladı,inandırıcımı ?kesinlikle,böylelerin boğazını koyun gibi doğruyacaksın,zamanında Atatürk böyle yapmıştı ama ömrü yetmedi,şimdide ona küfür ediyorlar,çok nankör ve aptal bir millet olduk.

Afrika işini Putin daha da alevlendirmek isteyecektir...

güneyden avrupaya yoğun insan göçünü şimdiden görebiliyorum...

ingiltere -italya-ispanya-portekiz-malta-yuanistan-türkiye...

zürriyete göre Reis dünya politikasına yön vermeye devam ediyor...

https://www.hurriyet.com.tr/dunya/so...luyor-42308377

https://www.hurriyet.com.tr/dunya/so...rusme-42308570

Sayfa 918/1003 İlkİlk ... 418818868908916917918919920928968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •