Bu holdingleşme olayı benim bildiğim en az 15 yıldır işbankası bünyesinde konuşulan, piyasanın ise bildiği ama yıllardır dile getirilmeyen bir mevzu. Kimsenin beklemediği bir anda bu kararın alınmış olması yorumuna katılıyorum sevgili Zdx
Ben de olsam tam da bu zamanda yapardım bu işi. Ardından alınacak aksiyonu tahmin etmek de güç değil elbette. Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki, tam piyasa düşecek diye seviniyorsun, hop bomba bir haber düşüyor. Tam gazı yayıyorsun mş istifa etti diye, şırrrak diye kimsenin beklemediği bir faiz artışı yapılıyor. Tam diyorsun ne güzel düşsün piyasa da mal alalım, yapıştırıyorlar yeni bir bombayı.
Valla borsada parası olmayan için çok zor zamanlar, ben olsam ne yapacağımı şaşırırdım, krizden krize girerdim. Allah kolaylık versin mevduat ve döviz sahiplerine. Hava da sıcak bol bol soğuk duş alsınlar, malum sağlık her şeyden önemli.
Bakalım iş grubu hisselerinde yeni piyasa değerleri ne olacak. Merakla ve yüzümde derin bir tebessümle, ve hatta 32 dişim görünecek şekilde beklemedeyim.
Bol kazançlar herkese. İyiler her daim kazanır, kötülerin sonu belli![]()

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri