Sayfa 56/1001 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 441 - 448 arası.

Konu: Viop LIV

Endeks 500 dolarda zirve iken bankacılık / sanayi endeksi rasyosu 3,3 imiş, yıllar işinde en düşük 0,41 düşmüş, şimdilerde 0,58 …
    toparlanma çok yavaş, yabancı gelmeden de toparlanması zor. Bizim vatandaş (haklı olarak) Bankalara girmez kolay kolay bire 2-3 kazanacağı bir sürü yan tahta ya da halka arz varken.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Endekste , mantık-temel-teknik bitmiştir.

Kimse kendini yormasın.Şu formasyona-çizgiye denk geldi diye değil,herif istediğ yerden dönecek.Ama doğal olarak o döndüğü yer ortalamaya,bollinger,formasyona vs...bir şeye denk gelecektir.

İsterse 8200 den isterse 9500 den dönderecektir.Bunun da emaresi yok.

Normalde 8350-8400 sıkışmanın fışkırma hedefidir.Oradan dönmesi sadece olasılıktır.Çünkü bu güne kadar pek çok bu kural işledi de-işlemedi de..

Önceden APSD veya MUMLAR öncü olurdu ama artık hiç bir eski kural işlemiyor.8-13 fibo,zaman analizi,MT SİSTEMLER vs...hepsi duman oldu.

Dönme noktasını bilen de ;zaten10 kişi bir rakam söylese birisi tutardan fazla olasılık değildir.

Buradan kaç kişi 6.000 zirve dedi...ben de 7200 zirve bekliyordum( 5200 den beri formasyon hedefi) ama olmadı...

Son 10 yıla bakınca orta vadeli alış yerlerinde isabetliymişim..çünkü hisselerin dibi vardır..ama satma konusunda başarılı değilim..Tepeyi tahmin etmek zor..çünkü hisselerin tepesi yok ve işin içine manipulasyonda giriyor...

GARANTİ tavan iken tupraş eksi oluyor.ERTESİ GÜN tam tersi...bunlar eskiden olmazdı.Adamlar para çıkışına ragmen bu metodla istediği noktaya gidebiliyor.

KISACASI hissede trade iş değil..GARANTİ 6 DAN 60 a geldi..trade eden max. 3x yapmıştır ve tonlarca komisyon ve takip...
    ORTA -UZUN VADE ALIP BEKLEMEK EN GÜZELİ..MİN: 6-10 hisse olmalı..

3. 303 dolardayız

Akıl mantık bitmesi için 1300 dolar olmalı bence abi

306 doları geçersek 322 ve 350 gideceğimizi söyleyen çok Uzman Arkadaş var

Akp ekonomiyi şaha KALDIRACAK KIR ATIN ÖNÜNDE KİMSE DURAMAYACAK ( ben berniciyim progressive sosyal adaletçiyim akp seçmeni asla olmadım chp zaten intihar bonbacı partisi olmuş memleketi her seçim akp teslim eden parti özetle akp başarılı olmalı ülke rahatlaması için muhalefetten medet ummak da saflıktır , siyasi mücadele konusunda parti üyesi olmadığımdan görüş bildirmiyorum zaten abi saygılar )

BORSADA FED SAYESİNDE 404 dolara kadar dolar rallisi başlayabilir sonra da kimse nasıl oluyor demesin

Ben seçim ve propaganda etkisiyle borsanın YUKARI gideceğine inananlardanım 300 milyar dolar para da dünyadan Bist 100 gelmek üzere sırada bekliyor dünyada Yatırım alacak yerler azaldı arkadaşlar

350 dolardan ( veya 305 dolar mı neyse ) 250 dolara olabilecek bir düzeltme hareketi ise düşüş değil SHORT amaçlı bir 8 ay -12 aylık Çok baskın bir ayı piyasası operasyonu olabilir

ABKA abi en büyük risk buydu , Ocak 2024 öncesi Büyük düşüş bekleyenler var ben seçim sonrası diye düşünmekteyim sen Eylül sonu beklersen sen de haklı olabilirsin

Benim yanılma payım Endeks konusunda yüksek olabilir çok aşırı iyimser olur zaten Borsanın 6 ay yukarda takılması ! mart 2024 kadar 320 dolar üstü bu borsa DİRENİR İSE DİREN BORSA DİREN BORSA olursa şaşırtıcı bir DÜNYA PİYASALARINDA yükselen dev Türk borsası kavramı da ortaya çıkar zaten ..

255 dolara kadar düzeltme çok kişi bekleyecek 12 ay boyunca bunu da not olarak yazalım Abka abi

Sen ev satacaktın daire satacaktın o iş noldu abi bu arada ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Dedikleri bu...3.05 üzerinde 2017-18 de yaptığımız 3.20 dolar 2 li direnci var...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku

Sen ev satacaktın daire satacaktın o iş noldu abi bu arada ?
    İstenen fiyat verilmiyor.Konut kredileri de sınırlı.Krediler açılsın tekrar satışa vereceğim.

6. Ben yıllarca uğraştım emlak işler ile şu an ilginç ortam var Turyap ve Century ( başka firmalarda da vip yabancı müşteri olayı var ) emlak şirketinde Rus veya Arap emlakçılarla anlaştık adam 3 güne yabancı müşteri buldu peşin paraları var İstanbul odak nokta oluyor ! Ellerinde para yer bakıyorlar ! İkamet iş kurma da amaçları arasındaymış ! Avrupa yakası daha uygun fiyata piyasası vardır ve Arap alıcılar evleri kapışıyor hala alım iştahı bitmedi ,

Yabancı müşteri portföyü olan bir il ve ilçede bunu da aklında bulundur hocam , yerliler bedava versen de almaya yanaşmıyor piyasası oldu maalesef durum kötü deprem de gelirse daha çok bozulma olur emlak piyasasında

Emlak alan 2022 sonu maalesef dolardan da zarar edebilir bu olaylar çok sık tekrarlanıyor bu ülkede 2 sene arayla 200 bin dolarlık ev 120 bin dolara ucuzluyor tekrar 3 sene sonra 200 bin dolar oluyor buna ENAYİ piyasada deniyor hocam emlak sektöründe dünyada sadece Türkiye de yaşadığımız bir piyasa bu maalesef !

Anadolu yakası istanbul da aynı dalgalanmalar var hep aynı türkü dinliyoruz ama borsa gibi fiyatlar bence hala dolar açısından ucuz ve 3 seneye artabilir de dolar bazında ! Daire fiyatları Almanya da 200.000 Euro üstü istanbul ise berlini geçti fiyat olarak daha pahalıyız yani fahiş semtler var

Faiz %42 ve üstü..
    Her gün enerjilerle tiyatro ne kadar sürerse o kadar..

Yenisini kursan 1 milyar TL
    Borsa fiyatı 10 milyar TL..Şirketler onlarca..

Borsa ucuz, daha gidermiş..komik adamlar
    Bunu söyleyenler, ya da hesap kitap bilmeyenler..

8. geçen hafta faizi 7,5 puan arttırdılar. sözde faiz artınca borsnın düşmesi lazım. şu anki durum: 2+2= patates.
    dün yani bir eylül sanki iki ocak günü gibi oldu gibime geliyor.

Sayfa 56/1001 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •