Originally Posted by
karacabey60
Dostum bahsettiðimiz þey saðlýk..lokmella dükkaný ya da helvacý dükkaný deðil ki... hastane seçerken doktora bakarsýn. saðlýk altyapýsýna bakarsýn. yeni sektöre girmiþ hastaneye yada doktora gitmezsin. bu birikim belli ki týnaztepede var. bence ayrýmý dikkatli yapmak lazým

sektörün bizzat içindeyim dostum..hem de tam 17 yýldýr...modern makinalar ve kaliteli doktorlar paranýz olduktan sonra çok rahat temin edebileceðiniz þeylerdir....belli bir süre sonra aralarýnda çok da fark kalmýyor...yalnýz hisse iyi duruyor..bir hotelin hastaneye çevrilmesi de çok masraf ve emek gerektiren bir olaydýr...çünkü kapý geniþliðinin bile bir standartý var...o standartlara gelmek çok emek ,masraf ve zaman gerektiriyor....
hisse güzel duruyor...ben size baþarýlar diliyorum dostlar..adýmý anmasaydýnýz belki de hiç yazmayacaktým..ama yazýnca mecbur düþüncelerimi söylemek zorunda kaldým..tekrardan sizlere baþarýlar diliyorum..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri