Ne zamandır köşeden yazar tokatlamıyorum. Onlarda değişen bir şey yok.

Süper ötesi delikanlı Fatih Altaylı haberimin türkü siyonist gazetesinde yazmayı bırakmıştı. Kendi sitesinde yazmaya başlamıştı. Bir kaç yazısını daha okumuştum sonra bırakmıştım. Demekki altaylı'nın değeri çalıştığı gazeteden geliyormuş. Gazeteyi bırakınca değer normale iniyor. Bazı yazarlar var, gazeteden ayrılsa bile arar bulur nerede yazıyorsa orada okursunuz. altaylı en azından benim için öyle değilmiş.

Ege Cansen hoca aynen devam ediyor. En bilgili ve aydın diyebileceğim köşeden yazar. Ama konu işçiler olunca maaşlarını indirin diye şarkısını söylemeye başlıyor. hali ile aydın lığı kalmıyor. Çalışanları tarlada saban çeken at olarak görüyor. Saman versen yeter, sadece yaşasın ve iş yapsın.

ermeni soner yalçın ve ermeni köşeden yazarların hepsi imamoğlu için seferber olmuşlar. cehape yi tam olarak ele geçirmeye çalışıyorlar. Aynı şevkle bunak çakma gandi ile savaşıp duruyorlar. Bu aralar nereye baksam ermeni görmeye başladım. tabi tipleri ve savundukları şeye bakarak çıkarım yapıyorum. Bir kısmı doğru olmayabilir. Ama bir ara siyaset bilimi okumuş ve devlette ilgili yerde çalışan bir arkadaşımla konuştum, tahminlerimin hepsi doğru çıktı.

Partilere bakıyorum chp dahil ermeni kontrolune geçmiş, diğer partilere bakıyorum önde gelenlerde hep ermeni tipliler var, siyonist TV lere bakıyorum sunucular ermeni tipli, köşeden yazarlara bakıyorum yarıya yakını ermeni tipli.

Sözcü gazetesi okuduğumdan sahibini geçmişte epey araştırmıştım anlamlı bir şey bulamamıştım. Sonra babasını araştırdım, anlamlı olabilecek bir şeyler bulup not etmiştim. O notları aradım bilgisayarımda bulamamdım. Aklımda kalandan da emin değilim.

Aklımda kalanlar şunlar. Sözcü sahibinin babası ertuğrul akbay. akbay'a ünlü silah kaçakçısı ve armatör adnan kaşıkçı deve yüküyle bolca para veriyor ve akbay'ı medya sahibi yapıyor. akbay parayı aldığında manken tipli, yakışıklı, parlak, medya bölümü üniversite mezunu bir delikanlı. akbay'ı neden süperlüks yatına almış, neden o kadar para verip gazete kurdurtmuş bilmiyorum. Tahminim iyi değil, o sebeple doğru olmama ihtimaline karşı yazmayacağım.

akbay oradan yürüyor, ünlü oluyor ve gazeteside adnan kaşıkçının reklamını yapıyor. Sonra sözcüyü ve kitab basım şirketini kuruyor. Ölünce oğlu bunların başına geçiyor.

Babasının ve oğlunun tipinden de net bir şey çıkaramadım.

akp geldikten sonra siyonistlerin hakim olduğu medyayı dağıtıp, devlet kredileri ile kendi adamlarına aldırıyor. O kredilerin ödenmediğinden de eminim. akp medyası ve siyonist medya oluşuyor. Aslında akp yi kuranda akp lilerin dediğine göre siyonistler. Kardeş kardeşle nasıl kavga eder ama zor anlarda yardımlaşırlarsa akp ve siyonist kardeşliğide aynı. Kavgalı görünselerde hedefleri, düşmanları aynı. Zaten akp li servetlerinin taşındığı yerlere bakarsanız, siyonistlerin yönettiği abd, ingiltere gibi ülkelerde.

Sözcü nün ne olduğunu anlama çalışmalarımda bir fikir edindim ancak net bir sonuç çıkaramadım. Umarım kökeni ne olursa olsun bu ülkeye çalışan, bu ülke dostu birileridir. Diğer medyayı zaten adam yerine koymuyorum, çıkar gruplarına çalışan bu ülkeyi sömüren talan örgütleri. Tabi sadece takip ettiklerim. Benim görmediklerimde çok temiz dürüst olanlar çoktur.