Est abi…
Ben bu şirketi bir makale calısmasında Nato raporlarını okurken kesfettim.
Şöyle ki tarım tohum aclık gıda vs atıf yaptıktan sonra Nato kendi askeri mekanizmalarına şehir içi savaş kabiliyeti kazanın diye orta vade hedef koydu.
Hatta savasan şirketleri vs hukuku nasıl olcak hukuk içinde mücadele edemeyiz Batı medyası yerden yere de vurmasın şirketleri tesis edebilir miyiz bu işe diye baya kafa patlattılar.
Çünkü bunun üstüne göç meselesini ama hint ve çin göçü Avrupa yı sarsar vs diye kafa patlattıkları Nato dökümanında Abd nin yeni üsleri diye de notlar vardı.
Bu yansıyan akademik dünyaya dar rapor.Bunun milyon katını özel toplantılarında konusuyorlardır.Yerleşik nizam Abd sistemi ile zenginler kafa kafaya veriyor.
Bu raporu ve benzerlerini üye ülkelere de yollamıslardır.
Bu sektörde ben avrupa da şirket aradım yıl 2012 idi.
Sonra vergi mevzusu can sıkıcı idi.Sonra Hektas ı oyak tan dolayı isteyerek sectim.İyi de oldu para kazandım.
Bu çin yükselişine göz yumuyorlar belli noktaya kadar.Avrupa ya göç iatemiyorlar.
Milyar insan asya dan yürüdü mü ne Avrupa kalır ne Ortadogu.
Bu abd yi kıtasında hapsederler.
Hatta o zamanlar Kuzey Irak dahil kuzey afrika çin üstü asya kusak gibi sağlık biyoloji üssü actılar peyder pey.50 milyar dolar da para ayırdılar abd liler.
Dedik ki bu herifler avrupa ya da iran a biyolojik salgın mı yapcaklar acaba derken çin den cıkan virüs bizi baska dünyaya götürdü.
Demem o ki enerji gıda askeri aistemler ve bunların uzun vade saglıklı sekilde yürümesi nüfus yapısıyla da cok ilişkili vs vs bircok coklu boyut…
Bu işler yatırım aslında bu temelden gitmeli ilk başta sonra kagıtların finansı vs içeriklere bakılmalı.
Bizim bu Hektas a Alman ortak lazım.
Bizim oyak ın demir çelik ine ingiliz lazım
Ve enerji ihtiyacı dönüşümü için Tüpraş la yerli ortaklık yapması lazım.
Ben böyle görüyorum resmi…
Bill Gates vb zenginlerin toprak vs tarım işlerine girişi de o yıllara rastlıyor.
Şunu demiyorum gates vs zenginler bizi yönetecek vs hayır o değil bu tarz sorunlara care arıyorlar.ve bu işe para yatırıyorlar.
En son da şunu ifade edeyim Batı dan global ortak bulmadan büyüyemeyiz iş kollarında.
Çünkü onların zenginleri derin stratejiye vakıf ve yön veriyor.Ve bircok da done geliyor önlerine.
Bizim üniversitelerde üç beş makale anca var yazılıyor.
Dısarıyı da okuyamıyorlar hem kitaplar pahalı sterlin dolarla hem de düşünce kuruluslarına katılamıyorlar.Haliyle iş bittikten sonra anlayabiliyorlar.
Suya sabuna dokunmadan bu kadar ifade edebildim.
Onun için bu şirket ve bu alandaki şirketler cok önemli.
Hatta şöyle söyleyeyim bu Hektas tarzı 10 şirketi palazlandırır onların da yöneticilerini devlet korumasına alırdım o derece önemli bir alan bu alan.
Enerji gıda askeri alan önemli bunları da yüksek eğtimle koruyup geliştirir bir ülke…
Syg
Eyvallah yazı için çok teşekkürler.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Aha bizim parsn in patronda bu kafada vizyon sıfır Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gece gündüz bizi düşünen, ne olacak bu 40-50 lerden hektaş alanların ya da 40-50 lerde satmayanların hali diye kendi dertlerini bırakıp bizimle dertlenen, kendi çok kazandıran kağıtlarından vakit ayırıp gelip buralara bizleri teselli etmek! için sayfalarca mesaj yazmak için değerli vakitlerini ayıran tüm dostlara hektaş ortakları olarak müteşekkiriz. Sizle olmasanız çekilmez bu çile. Ara sıra uğrayın. Unutmayın bizi.
https://www.finans7.com/haber/rekor-...z-olacak-33219.
Biz hala tabloda görünmüyoruz. Gelecek yine ben dememişmiydimciler
Hektaşı taziye çadırı gibi görüp gelerek yazanlar çokta haksız değil. Keza hızlı çıkış, sonra Oyak satışı düşeceğini gösteriyordu. Fakat bu arsa satışı, Orhangazi’ye taşınma durumu, aşağıdaki tabloda en çok çıkan yabancı durumu derken 7,5 lira bekleyenler çok beklemez gibi duruyor. 28 üstünde gün kapanışları durumu tersine çevirir. Yani 28 üstü ucuz, 28 altı hep pahalı olacak.
![]()
Yer İmleri