Artan

36,84 9.97 12:56
21,06 9.97 12:55
11,49 9.95 12:56
192,50 9.87 12:55
23,38 7.74 12:56
Artan Hisseler

Azalan

23,76 -10 12:57
13,50 -10 12:57
127,80 -10 12:56
9.982,50 -9.99 12:55
193,70 -9.99 12:56
Azalan Hisseler

İşlem

9.639.349.129,10 12:57
8.757.020.144,56 12:57
7.278.453.279,52 12:57
4.720.186.220,36 12:57
3.821.005.411,00 12:57
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8090 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    abd ve israil, bu saldırıda iran bir dahli olup olmadığı konusunda çok net- iranlıların işin herhangi bi yerinde olduğuna dair hiç bi kanıt bulamamışlar.. eeee, bulsaydınız ne yapacaktınız ? irana saldırmak konusunda maçanız yiyecek miydi ? yoksa maçanız yemediği için mi hiç bi kanıt bulamamış oldunuz ??

başka bi ifadeyle- irana saldırcaz diye öteden beri atıp tutuyorsunuz, alın size fırsat- hamas böyle bi işi kendi aklıyla planlamış olamaz, belli ki iran kurmay aklı, onun organizesi kanıt aramaya ne hacet.. suç üstü yakaladınız işte iranı, zaten nükleer silah falan neyim geliştirmee çalışıor 20 senedir, buna müsade mi edeceksin, git vur, ez, yoket.. yemiyo mu maçanız ? iranı vurduğunuz anda lübnandan hizbullah ıraktan suriyeden haşdi şabiler, yemenden husiler agfandan taliban hatta türkieden gelecek partisi ve hempaları üstümüze gelir, israil diye bi ülke bi halk kalmaz diye mi çekindiniz ?

bu iş uzar, ukrayna smo başladığında bi kaç haftadan fazla sürmez diye bi kanaat vardı 18 ay oldu, ukrayna kırsalında bi çatışma, ikisi de dostumuz, bizi etkilemedi ama israil-filistin meselesi etkiler, illa ki etkiler

ayrıca ruslar büyük satranç oyuncusu, bu yeni mesele yüzünden ukraynaya batıdan silah ve para akışı azalırsa o nazi pislikleri 1-2 aydan fazla dayanamaz, nihai hedef bu
    Komiksin.... Ukrayna ile Gazze yi aynı kefeye koyuyorsun. Rusya Ukraynaya gireceği zaman en yakınlarım dahi 1 hafta da rusya işi bitirir diyordu. Rusyayı dünyanın en güçlüsü diyorlardı kendilerince. Ben ısrarla ;
    "Ukrayna yüzölçüm olarak Türkiye boyutlarında. Bu ülke içinde ya da sınırda yapılan operasyona benzemez. Km lerce toprak parçasını ele geçirmek kolay mı" demiştim. Ve söylediğim çıktı. Anladım ki bu arkadaşlar rus hayranı tipler. Zannediyorlar ki elinde her silah ya da asker olan her yeri 2 günde ele geçiririm. Ukrayna bunun böyle olmadığını gösterdi. Silah ve cephane desteği olmasaydı bu kadar dayanamazlardı, bu kesin. Ama görüldüğü gibi ukraynalılar bayağı vatansever ve savaşçı. Resmen s...çtılar rusyanın ağzına.

Kaldı ki gazze 41 km karelik bir yerleşim alanı. Ukrayna ile nasıl kıyaslarsınız anlamış değilim. İsrail elindeki imkanlarla bu bölgeyi çok kısa bir sürede dümdüz eder. Ayakta bina kalmaz. Burada ki bazı arkadaşlar net bir şekilde rus-arap hayranı... Çok belli.....

2.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Komiksin.... Ukrayna ile Gazze yi aynı kefeye koyuyorsun. Rusya Ukraynaya gireceği zaman en yakınlarım dahi 1 hafta da rusya işi bitirir diyordu. Rusyayı dünyanın en güçlüsü diyorlardı kendilerince. Ben ısrarla ;
    "Ukrayna yüzölçüm olarak Türkiye boyutlarında. Bu ülke içinde ya da sınırda yapılan operasyona benzemez. Km lerce toprak parçasını ele geçirmek kolay mı" demiştim. Ve söylediğim çıktı. Anladım ki bu arkadaşlar rus hayranı tipler. Zannediyorlar ki elinde her silah ya da asker olan her yeri 2 günde ele geçiririm. Ukrayna bunun böyle olmadığını gösterdi. Silah ve cephane desteği olmasaydı bu kadar dayanamazlardı, bu kesin. Ama görüldüğü gibi ukraynalılar bayağı vatansever ve savaşçı. Resmen s...çtılar rusyanın ağzına.

Kaldı ki gazze 41 km karelik bir yerleşim alanı. Ukrayna ile nasıl kıyaslarsınız anlamış değilim. İsrail elindeki imkanlarla bu bölgeyi çok kısa bir sürede dümdüz eder. Ayakta bina kalmaz. Burada ki bazı arkadaşlar net bir şekilde rus-arap hayranı... Çok belli.....
    Rus arap hayranı değil de batı amerika almanya avrupa şöyle böyle laflarından gına geldi artık..Orası kesin.Batı da yenilsin sürünsün burun üstü çakılsın istiyoruz biraz..
    Çok şey mi istiyoruz.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •