Originally Posted by
yuceli
Evladım, burası bir hisse senedi forum sitesi. "Rabbim utandırmasın" sözünü çok sık, çok gereksiz, çok saçma yerlerde kullanıyorsun. Galiba birileri sana "bu devirde para kazanmak istiyorsan dini motifler kullan" gibi saçma sapan bir akıl vermiş. Bunu yazmadan duramadım, çünkü benzer şeyleri bir sürü hisse sayfasında yazdığını görüyorum.
''Galiba birileri sana "bu devirde para kazanmak istiyorsan dini motifler kullan" gibi saçma sapan bir akıl vermiş'' demişsiniz, siz beni dilenciyle karıştırdınız sanırım, bu sözlerinizi dini motiflerle dilenenlere anlatın isterseniz, benim ne dilendiğim ne de birinden bir şey beklediğim var ? Ayrıca Rabbim utandırmasın, cümlesinin sizi neden bu kadar rahatsız ettiğini anlamış değilim, bir işe bir ortaklığa girmeden önce sırtımı Rabbime yaslamam mı yoksa sizin direk inançlı insanlarla mı probleminiz var ?
Benzer cümleleri her hisse senedinin sayfasında göremezsiniz, sadece yatırım yaptıklarımda görebilirsiniz...
biraz daha yapıcı ve insanların görüşlerine saygılı olmanızı dilerim, iyi akşamlar.
Mal sahibi, mülk sahibi hani bunun ilk sahibi ?
Yer İmleri