Genç Yatırımcı kardeşim sana katılıyorum, yatırımlarıni Rabbim utandırmasın bereketli yapsın, hayır hasenat da kullanmayı nasip etsin.
22101316UG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Genç Yatırımcı kardeşim sana katılıyorum, yatırımlarıni Rabbim utandırmasın bereketli yapsın, hayır hasenat da kullanmayı nasip etsin.
22101316UG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn.tovbekar sahipsiz bırakmayın forumu.
Son dönemde hissenin fiyatı emsal holdinglere ve içinde bulunduğu bist30 endeksine göre oldukça negatif ayrismaktadir. Hisse Temmuz-Ağustos dönemi fiyatlarindadir. Bu durumda, hisseniz hem endeks bazlı, hem de enflasyon bazlı erimiş bulunmaktadır. Şirket sürekli yatırım yaparken ( elektrik, tarım, havacılık vb.) ve borsada beklentiler satın alınırken bu durum neden hisse senedi fiyatlamasina yansımamaktadır. Neden hisse fiyati zirvesindeyken ortaklarinizca 117 lira seviyesinden satış yapılarak pay sahipleri mağdur edilmiştir. Şirket faaliyetleriyle ilgili herhangi bir olumsuzluk bulunmakta mıdır.
Faaliyetlerimiz ve buyume planlarimizla ilgili olarak hic bir olumsuzluk bulunmamaktadir.
Donem donem performans zayif kalmakla beraber yil sonuna dogru toparlayacagini dusunuyorum.
Saygilarimla,
Alark yatırımcı ilişkilerine attığım mail ve cevabı yukarıda.
ne kadar saçma yazılar dönmüş, kimin ne yazacağına'da karışan lar var, Rahmetlik anne annemde böyle konuşurdu, inşallah, maşallah vs. vs. diye. bu halkın ciddi bir bölümü böyle konuşuyor, nerede yaşadınız, Pariste mi ag.
cümlenin sonunda ag, zokayım vs dese daha mı iyi olurdu. ha böyle konuşanlarda var,![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri