Sayfa 438/1008 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yarın toparlamazsa daha fazlasını verirler bence..

şahit bimi blmiyorum bildiğim bişey varsa düşerken alacan yüklelirken satacan

suyun içinde pas tutarsın yoksa senelerce

bozkurt nasıl etmiş becermiş suyun içinde tezgah açmayı sanırsam malzeme ne batıyo ne çıkıyo suyun yğunluğuna eşit bi malzemeden yapmış olmalı tezgahı

neeeee

Bak bu çocuğun kafa çalışıyor. borsa düşerken alcan çıkarken satacan öyle kağıdın üzerine malak gibi sülük gibi yapışmayacan.

herif çay sigara molası bile vermeden nefes bile almadan verdi son dak ya kadar..

yarın mc saatine kadar vururlar longcuya.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yarın toparlamazsa daha fazlasını verirler bence..

bozkurt nasıl etmiş becermiş suyun içinde tezgah açmayı sanırsam malzeme ne batıyo ne çıkıyo suyun yğunluğuna eşit bi malzemeden yapmış olmalı tezgahı

neeeee

https://www.hisse.net/topluluk/showt...12#post6624612

Bozkurt'un tezgahı yüzebilir tezgah.Sal gibi birşey .
    Tebrikler Bozkurt.
    saygılar sn EMLAK
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ış yatırımdaki satış bittikten sonra %10- 12 arası aşağı hareket gelebilir sene sonuna kadar beklentim bu yönde
    cuma dediydik iş yatırımı bugun sistem %2.61 yapıştırdı daha 1.5 ay var ince ince dönerci baba.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

vaaayy ldskmdslfksdlf

6. RTE beş sene iktidarda. Bizbizeyiz öyle aykırı bişiler olamaz. Asalak para sistem dışına dolar altın olarak çıkarsa RTE ülkeyi yönetemez onun için illaki bir türkü çığırcak. Oynamasını bilecen. Bazen dansöz gibin kıvırcan bazen zeybek bazen çiftetelli. Ritme göre oynayacan. Bakalım kucakladıgimiz mal ne olcek. %50 sini kapanışa yakın almış olduk. Eccuk tahriş olduk.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    herif çay sigara molası bile vermeden nefes bile almadan verdi son dak ya kadar..

yarın mc saatine kadar vururlar longcuya.

Bugün de maşallahımız vardı.5 de 5 yaptık.Yalnız yüzdesel değişimin önünde "tire" işareti vardı onun ne olduğunu çözemedim

not:size bir filmin kamera arkasını önermiştim.izlediniz mi sn EMLAK?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8. bazı arkadaşlar 2.48-2.50 bandını soruyor nerden çıktı diye ayın 20 sinden önce gitgel bölgeleri ile burada belirttim teknik düşüncemi yaklaşık 1 aydır pozisyonlar aşağı yönlü endeks üzerinde gitgellerde belli tahtalara geçip trade etmeye oynuyoruz .
    dolar bazlı grafta gösterdiğim gibi beklediğimiz bölgeler 1.5 aylık zaman diliminde .
    haftalıkta 2.65 altı kapanışlarda 1-2 hafta 2.65-2.58 arası gitgeller beklerim son altın vuruşu dönüş için 2.48-2.58 arası bekliyorum seneryom bu yönde 1 aydır .
    bakalım hayırlısı.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 438/1008 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •