Sayfa 679/756 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729 ... SonSon
Arama sonucu : 6042 madde; 5,425 - 5,432 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    rica ederim sn busybeerc, samsung ile copy paste yapıyorum. herhangi bir karakter bozulması yok, sizin ıphone olduğundan klavye farkı olabilir
    Sanırım haklisiniz. Zaten sadece slizin değil başka arkadaşlarımızın paylaşımları da da benzer durum söz konusu. Olurda telefon markası kaynaklı bir duruma çözümü olan varsa paylaşır diye yazmak istedim.
    Teşekkürler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,032
    Bu tip copy pasteleri hizli cevap gönder yerine, Gelismis özelliklerde yaparsaniz
    türkçe karekter sorunu olmaz sn Foton

Ben sizin paylasiminiz normal olarak okuyorum telefon kullanmiyorum ama...
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

3. THY ile ilgili olumsuz bir haber mi var bilgisi olan var mı? Teşekkürler arkadaşlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by tzcn Yazıyı Oku
    THY ile ilgili olumsuz bir haber mi var bilgisi olan var mı? Teşekkürler arkadaşlar

Büyük ihtimal güç topluyor. Endekste olumsuz bir hareket olmazsa yukarıda 270 TL, 9,4 USD önemli dirençler gibi (iyi bir teknik analizci değilim, bu nedenle YTD) buraları geçmek için ciddi güce ihtiyaç duyacak sanırım

5. Teşekkürler

6.  Alıntı Originally Posted by ring Yazıyı Oku
    Büyük ihtimal güç topluyor. Endekste olumsuz bir hareket olmazsa yukarıda 270 TL, 9,4 USD önemli dirençler gibi (iyi bir teknik analizci değilim, bu nedenle YTD) buraları geçmek için ciddi güce ihtiyaç duyacak sanırım
    Endeks de 8100 üzeri, XULAS (Ulaştırma Endeksi) 28.888 üzeri (2 gün önce Ekoturk' de yorumcunun verdiği değer) çok önemli olacak. Bekleyip göreceğiz. Dün banka endeksi ile 8000 üzeri attılar, bakalım Sanayi , Holdingler vb. (Mesela TUPRS 159 TL üzerine atmalı denildi aynı programda 8100 üzerine Endeks gidilecekse) katkı sağlayacaklar mı*

7. [emoji106][emoji106][emoji106]

8. İyi haftalar,
    Takas yorumları için takip ettiğim bir başlık, THYAO ciddi yabancı alımları (City, Deutsche ) olduğunu söylüyor.
    kuşta @LePetitInvestor
    https://twitter.com/LePetitInvestor/...23743442514149

Sayfa 679/756 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •