Sayfa 173/527 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon
Arama sonucu : 4213 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

1. Cin şişeden çıkmış.Hadi hayırlısı...

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    http://multiserviciostomlam.com/index.php/servicios/

--HİZMETLERİ(yaptıkları işler) arasında) petrol ve doğal gaz şirketi olduğuna yönelik bir ibare de yok.
    Biz inşaat, mekanik, elektrik, enstrümantasyon ve kontrol, hafriyat ve şehir planlama işlerinin inşaatına adanmış bir şirketiz; yolların ve otoyolların uygulanabilirliği ve asfaltlanması; kaynaklı ve cıvatalı tankların yapımı ve bakımı; üretim çapalarının inşası, kurulumu ve bakımı; akış istasyonlarının, ayırıcıların, ham petrol arıtma ve iyileştirme ekipmanlarının, sondaj ekipmanlarının, tuzlu su enjeksiyon tesislerinin (PIA'lar), kompresörlerin, ısı eşanjörlerinin, endüstriyel radyatörlerin, manuel ve otomatik valflerin servis, bakım ve onarımı; Endüstriyel Kaynak; petrol kuyusu bakımı; endüstriyel boya; yüksek, orta ve alçak gerilim hatlarının döşenmesi; Genel olarak fiber optik döşeme, topraklama ve katodik koruma.

Ayrıca tehlikeli ve tehlikesiz atıkların yönetimi (depolama, paketleme, taşıma, arıtma, bertaraf ve nihai bertaraf); genel olarak çevre temizliği; genel ulaşım hizmeti, vakum ve vakum hizmeti; vinçler ve hidrolik krikolarla yüklerin kaldırılması; personel yönetimi ve danışmanlığı; diğerleri arasında pompalar, valfler, enstrümantasyon ve otomasyon ekipmanları, elektrik iletkenleri dahil olmak üzere petrol endüstrisine yönelik ekipman ve malzemelerin tedariki ve tedariği. Alanında 16 yıllık deneyime sahip olup, diğerlerinin yanı sıra hafriyat, ekipman tedariği, tank bakımı, moloz konservesi, depo imalatı, ofis inşaatı gibi farklı türlerde PDVSA için çalışmalar yürütmüştür.
    yani hocam 6 milyon dolara petrol sirketi Maduro da olsa vermezler. Beklentiniz ne bilmiyorum ama, 500 milyon dolarlik bir sirket cante. Kapta".....DVSA adına üretim faaliyetlerini gerçekleştirecektir" denmekte. Nasil yapacakalr bunu bilmiyorum, isin uzmanlarina sormak laizm. Uzamn degilim gercekten ama yerin altinda oldugu biliniyorsa, yerin altindan cikarmak icin gerekli ekipman ne kadar zor olabilir. Rafineri kurup isletmiycez sonuca. Cikaricaz vericez.

Alıntı Originally Posted by asuGaGuGa Yazıyı Oku
    yani hocam 6 milyon dolara petrol sirketi Maduro da olsa vermezler. Beklentiniz ne bilmiyorum ama, 500 milyon dolarlik bir sirket cante. Kapta".....DVSA adına üretim faaliyetlerini gerçekleştirecektir" denmekte. Nasil yapacakalr bunu bilmiyorum, isin uzmanlarina sormak laizm. Uzamn degilim gercekten ama yerin altinda oldugu biliniyorsa, yerin altindan cikarmak icin gerekli ekipman ne kadar zor olabilir. Rafineri kurup isletmiycez sonuca. Cikaricaz vericez.
    Albayrakların motorla ne ilgisi vardı,,tümosanı aldılar,başarı ile yürütüyorlar.
    Odas ın enerji ile ne ilgisi vardı,,Can ı kurdular,başarı ile işletiyorlar.
    Şirketler başka sektörlerde iş yapamaz diye bir şey yok.
    Bütün iş kafa yapısında,hünerini göstermede.
    Sıfırdan,değişik iş kollarında başarılı olan çok kişi ve şirket sayabilirim.
    Hayırlı olsun diyorum.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

4.  Alıntı Originally Posted by HYPATAI Yazıyı Oku
    Cin şişeden çıkmış.Hadi hayırlısı...

İyi yere kapak atmışlar, belli ki Maduro'nun yandaşlarına ait bir şirket. Net...

*

O değil, birileri de hemen gugıl hazretlerinden şirketle ilgili bilgi almaca felan...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

5. Söz konusu şirket Venezuela'da yer alan ve 4 sahadan oluşan üretim bloğunda toplam 171 kuyudan oluşan hafif ve graviteleri 18° ile 60° API arasında değişen orta ham petrol üretimine sahip alanda Kalkınma Planı çerçevesinde PDVSA adına üretim faaliyetlerini gerçekleştirecektir.
    Özelleştirme yolu ile alınmış bence. Anladığım budur...Kalan % 40 kimin acaba ?

Hemfikir olduğumuz tek şey, çıkan o petrolü kimin gemiciklerinin taşıyacağıdır...Bu Kılıçlarınoğlu var ya, şeytanın aklına gelmez...
    Son düzenleme : Hissedarxd; 02-12-2023 saat: 12:01.

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    İştirakimiz Çan2 Termik A.Ş. gelir çeşitliliğini artırmak üzere hem petrol ve hem de doğalgaz alanında global ölçekteki fırsatları değerlenmek ve geliştirmeye yönelik olarak Venezuela'da yeni girişimler ve çalışmalarda bulunmaktadır.

Bu çerçevede gerçekleşecek çalışmalar hususunda Çan2 Termik A.Ş.adına ülkedeki yatırım ajans ve izinlerinin alınması ve tanıtımı ile birlikte tüm başvuru süreç ve işlemler Odaş üzerinden yapılmış olup takip eden 60 gün içerisinde söz konusu petrol ve doğalgaz sektörleri ile ilgili olan tüm faaliyetler, işletmeler veya ilgili hisselerinin Çan2 Termik A.Ş.'ye devir edilmesi hususunda Şirketimiz ile Çan2 Termik A.Ş. arasında 01.12.2023 tarihli protokol imzalanmıştır.

Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1221718

--bir taş ile iki kuş vurmak için ODAŞ ın kotarmaya çalıştığı işe bu zamana kadar hiç bir katkısı olmayan ÇAN-2 yi bulaştırıyor (onun üzerinden geçiriyorlar)...nedeni basit...ODAS, CANTE (çan-2) yi tam konsolide ediyor...

--ODAŞ üzerinden yapılırsa ÇAN-2 bundan faydalanmayacak...

--bir zamanlar, ipmat-kozad-atp, ipek-kozad-holding sahipleri de ayni numarayı çekmiş idi...

--bir taş ile 3 kuş vurdular-ve vurmaya devam ediyorlar...

--mallar elde kaldı, bir beklenti yaratmak lazım, altın haberine gelen olmadı...

--çok acemiler, neden direkt ÇAN-2 (CANTE) bu süreçleri baştan yönetmemiş de şimdi ona devrediliyor diye sorsak bir cevap gelir mi?...

7. Tam da Paris, maris, küresel ısınma konularına girmişken bir anda petrol şirketi oluverdik...Bak sen Allah'ın işine !..

bir zamanlar İPMAT VE KOZAD diye iç içe geçen bir şirketlerimiz vardı...biri davetiye basıyor diğeri satıyordu (sanki ipmat davetiyeyi kendi satamıyormuş da bunun için bir pazarlama şirketi kurmuş)...neyse önce İPMAT sonra bağlı ortaklığı KOZAD halka arz edildi.. (KOZAD ipmat borsaya açılmadan hemen önce kurulmuştu)...böylece bir malı iki kez halkımıza arz ettiler...

sonra..holdingin aldığı KOZA altını KOZAD ve İPMAT a bağlayarak daveti ve davetiye pazarlma şirketleri altın üreticisi oldu güya.. sonra KOZAL altını halka arz edince bunların altına ulaşamayan arada ATP gibi bir şirketin olduğu görüldü...

bunların değerleri düşmesin diye İPMAT ı petrol aramak-çıkarmak ile KOZAD ı altın dışındaki diğer madenleri aramak-çıkarmak amacı ile iştigal değişikliğine gittiler...

bu süreçte 2 defa bedelli dayadılar...

aradan 15 sene geçti....elde ne var...arama ruhsatları dışında ???
    Son düzenleme : ft-2; 02-12-2023 saat: 12:06.

Sayfa 173/527 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •