Artan

55,00 10 13:24
267,50 9.99 13:23
38,14 9.98 13:24
13,83 9.94 13:24
497,50 8.62 12:55
Artan Hisseler

Azalan

45,36 -10 13:23
43,74 -10 13:24
283,50 -10 13:24
47,70 -10 13:23
372,00 -9.98 13:24
Azalan Hisseler

Ýþlem

9.490.694.400,64 13:24
5.975.875.934,30 13:24
5.794.181.685,70 13:25
5.075.032.694,65 13:25
4.986.804.137,00 13:25
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8008 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz XXI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Soruþturma çerçevesinde Erzan dan ele geçirilen cep telefonu ve bilgisayarlar üzerinde yapýlan inceleme sonucu oluþturulan bilirkiþi raporunda, olaya iliþkin tespit edilen yazýþmalara ve ses kaydý çözümlerine yer verildi.

29 Ekim 2023 tarihli bilirkiþi raporunda, Seçil Erzan ýn Diba isimli bir kullanýcýyla 11 Ocak ve 12 Ocak tarihli yazýþmalarý yer aldý.

ÜSTLERÝME BÝLGÝ VERMEM GEREKEN BÝR KONU VARDI, VERMEDÝM

Erzan ýn Diba diye kaydettiði kiþiyle yazýþmalarý þu þekilde:

Seçil Erzan: Abla

Diba: Ne oldu niye bozuksun. Müsait olunca yaz bana, ben duadayým

Seçil Erzan: Bugün bin þükür, beklediðim þey geldi ama yetmiyor. Biraz daha gelmesi gerekiyor abla. Bir de iþte bir konuda üstlerime bilgi vermem gereken bir konu vardý, vermedim. Onlar da fark etti. Bir de onu çözmem gerekiyor þimdi. Konu çok önemli, bu iþlerle baðlantýlý. Oradan da bir sorun çýkarsa her þey patlar. Ýnsanlýktan çýktým artýk

Diba: Allah ým zorunu kolaya çevirsin inþallah, hayýrlýsýyla sonlandýrsýn. Tamam caným benim, bu akþam ona da okuyalým. Ben elimden geleni yapacaðým sen merak etme. Ýnþallah bunu da atlatacaðýz. Caným yanmýyor, benim caným acýmýyorsa bir þey olmaz inþallah kýzým. Yine de Allah bilir, takdir ilahinindir. Olmayacak diye düþünüyorum. Cuma günü de duan var, inþallah dualarda buluþuruz’’

Seçil Erzan: Allah razý olsun ablacým. Yarýn sana 60 bin TL göndereceðim. Yardým et bana abla, iyice karýþmasýn ortalýk

ABLAM DUA ET

Konuþmanýn devamýnda ertesi gün Diba nýn Erzan a yeniden mesaj attýðý ve þu þekilde konuþmalarýn geçtiði görüldü:

Diba: Kýzým nasýlsýn? Üstlerinden sorun var mý? Bana yaz, bütün gece okundu. Bugün de Kur an da adýný zikrederek dua ettik. Allah ým kabul etsin inþallah

Seçil Erzan: Allah ým kabul etsin. Ben aynýyým abla

Diba: Sen dimdik, gümbür gümbür ayakta dur ve kimseye taviz verme. Allah ýn izniyle inþallah adým adým yanýndayým. Her þey hallolacak

Seçil Erzan: Ablam dua et

Diba: Duadayým

20 Kasým da görülen davanýn ilk duruþmasýnda mahkeme, 2 sanýðýn tahliyesine hükmederken, sanýk Erzan ýn tutukluluk halinin devamýna karar vermiþti.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...ource=Anasayfa

Yukariyi da dahil etmis, caliyor, dolandiriyor, bu is icin de birini bulmus dua ettiriyor.

Din algisina bakarmisiniz.

Alýntý Originally Posted by Tinaz Yazýyý Oku
    Soruþturma çerçevesinde Erzan dan ele geçirilen cep telefonu ve bilgisayarlar üzerinde yapýlan inceleme sonucu oluþturulan bilirkiþi raporunda, olaya iliþkin tespit edilen yazýþmalara ve ses kaydý çözümlerine yer verildi.

29 Ekim 2023 tarihli bilirkiþi raporunda, Seçil Erzan ýn Diba isimli bir kullanýcýyla 11 Ocak ve 12 Ocak tarihli yazýþmalarý yer aldý.

ÜSTLERÝME BÝLGÝ VERMEM GEREKEN BÝR KONU VARDI, VERMEDÝM

Erzan ýn Diba diye kaydettiði kiþiyle yazýþmalarý þu þekilde:

Seçil Erzan: Abla

Diba: Ne oldu niye bozuksun. Müsait olunca yaz bana, ben duadayým

Seçil Erzan: Bugün bin þükür, beklediðim þey geldi ama yetmiyor. Biraz daha gelmesi gerekiyor abla. Bir de iþte bir konuda üstlerime bilgi vermem gereken bir konu vardý, vermedim. Onlar da fark etti. Bir de onu çözmem gerekiyor þimdi. Konu çok önemli, bu iþlerle baðlantýlý. Oradan da bir sorun çýkarsa her þey patlar. Ýnsanlýktan çýktým artýk

Diba: Allah ým zorunu kolaya çevirsin inþallah, hayýrlýsýyla sonlandýrsýn. Tamam caným benim, bu akþam ona da okuyalým. Ben elimden geleni yapacaðým sen merak etme. Ýnþallah bunu da atlatacaðýz. Caným yanmýyor, benim caným acýmýyorsa bir þey olmaz inþallah kýzým. Yine de Allah bilir, takdir ilahinindir. Olmayacak diye düþünüyorum. Cuma günü de duan var, inþallah dualarda buluþuruz’’

Seçil Erzan: Allah razý olsun ablacým. Yarýn sana 60 bin TL göndereceðim. Yardým et bana abla, iyice karýþmasýn ortalýk

ABLAM DUA ET

Konuþmanýn devamýnda ertesi gün Diba nýn Erzan a yeniden mesaj attýðý ve þu þekilde konuþmalarýn geçtiði görüldü:

Diba: Kýzým nasýlsýn? Üstlerinden sorun var mý? Bana yaz, bütün gece okundu. Bugün de Kur an da adýný zikrederek dua ettik. Allah ým kabul etsin inþallah

Seçil Erzan: Allah ým kabul etsin. Ben aynýyým abla

Diba: Sen dimdik, gümbür gümbür ayakta dur ve kimseye taviz verme. Allah ýn izniyle inþallah adým adým yanýndayým. Her þey hallolacak

Seçil Erzan: Ablam dua et

Diba: Duadayým

20 Kasým da görülen davanýn ilk duruþmasýnda mahkeme, 2 sanýðýn tahliyesine hükmederken, sanýk Erzan ýn tutukluluk halinin devamýna karar vermiþti.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...ource=Anasayfa

Yukariyi da dahil etmis, caliyor, dolandiriyor, bu is icin de birini bulmus dua ettiriyor.

Din algisina bakarmisiniz.
    Dua edende 60 bin gayme kaldýrýyor dua ayaðýna, o konu arada kaynamýþ.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alýntý Originally Posted by reha kaya Yazýyý Oku
    Dua edende 60 bin gayme kaldýrýyor dua ayaðýna, o konu arada kaynamýþ.
    Demek ki besin zincirinin en üstünde din dolandýrýcýlarý var.Herkesi dolandýraný 60 bin le de olsa dolandýrmak her babayiðidin harcý deðil.En vahþi ve güçlü avcýlar din adýna dolandýranlar.

Alýntý Originally Posted by hkm Yazýyý Oku
    Demek ki besin zincirinin en üstünde din dolandýrýcýlarý var.Herkesi dolandýraný 60 bin le de olsa dolandýrmak her babayiðidin harcý deðil.En vahþi ve güçlü avcýlar din adýna dolandýranlar.
    Dolandýrýlan futbolcular kendi aralarýnda Fatih Terim’in bu iþten komisyon aldýðýný konuþuyorlarmýþ. Tabi mahkemede bunu söylemeye totolarý yetmez o ayrý.

5.  Alýntý Originally Posted by EGEDUK Yazýyý Oku
    Dolandýrýlan futbolcular kendi aralarýnda Fatih Terim’in bu iþten komisyon aldýðýný konuþuyorlarmýþ. Tabi mahkemede bunu söylemeye totolarý yetmez o ayrý.
    Herþeyden önce çok ayýp, bütün dünya nýn tanýdýðý bir adamsýn, aç mý kaldýn , açýk mý kaldýn nedir bu hýrs arkadaþ, bir de eþ dost dolandýrýyor diye adýn geçiyor, sadece adýnýn bile geçmesi yakýþmadýyý býrak , hiç mi hiç olmadý.

Hiç adýn soyadýn geçmeyecekti. Varsayalým Seçil karýsýyla hiç iþin olmasa bile.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •