Soruþturma çerçevesinde Erzan dan ele geçirilen cep telefonu ve bilgisayarlar üzerinde yapýlan inceleme sonucu oluþturulan bilirkiþi raporunda, olaya iliþkin tespit edilen yazýþmalara ve ses kaydý çözümlerine yer verildi.
29 Ekim 2023 tarihli bilirkiþi raporunda, Seçil Erzan ýn Diba isimli bir kullanýcýyla 11 Ocak ve 12 Ocak tarihli yazýþmalarý yer aldý.
ÜSTLERÝME BÝLGÝ VERMEM GEREKEN BÝR KONU VARDI, VERMEDÝM
Erzan ýn Diba diye kaydettiði kiþiyle yazýþmalarý þu þekilde:
Seçil Erzan: Abla
Diba: Ne oldu niye bozuksun. Müsait olunca yaz bana, ben duadayým
Seçil Erzan: Bugün bin þükür, beklediðim þey geldi ama yetmiyor. Biraz daha gelmesi gerekiyor abla. Bir de iþte bir konuda üstlerime bilgi vermem gereken bir konu vardý, vermedim. Onlar da fark etti. Bir de onu çözmem gerekiyor þimdi. Konu çok önemli, bu iþlerle baðlantýlý. Oradan da bir sorun çýkarsa her þey patlar. Ýnsanlýktan çýktým artýk
Diba: Allah ým zorunu kolaya çevirsin inþallah, hayýrlýsýyla sonlandýrsýn. Tamam caným benim, bu akþam ona da okuyalým. Ben elimden geleni yapacaðým sen merak etme. Ýnþallah bunu da atlatacaðýz. Caným yanmýyor, benim caným acýmýyorsa bir þey olmaz inþallah kýzým. Yine de Allah bilir, takdir ilahinindir. Olmayacak diye düþünüyorum. Cuma günü de duan var, inþallah dualarda buluþuruz’’
Seçil Erzan: Allah razý olsun ablacým. Yarýn sana 60 bin TL göndereceðim. Yardým et bana abla, iyice karýþmasýn ortalýk
ABLAM DUA ET
Konuþmanýn devamýnda ertesi gün Diba nýn Erzan a yeniden mesaj attýðý ve þu þekilde konuþmalarýn geçtiði görüldü:
Diba: Kýzým nasýlsýn? Üstlerinden sorun var mý? Bana yaz, bütün gece okundu. Bugün de Kur an da adýný zikrederek dua ettik. Allah ým kabul etsin inþallah
Seçil Erzan: Allah ým kabul etsin. Ben aynýyým abla
Diba: Sen dimdik, gümbür gümbür ayakta dur ve kimseye taviz verme. Allah ýn izniyle inþallah adým adým yanýndayým. Her þey hallolacak
Seçil Erzan: Ablam dua et
Diba: Duadayým
20 Kasým da görülen davanýn ilk duruþmasýnda mahkeme, 2 sanýðýn tahliyesine hükmederken, sanýk Erzan ýn tutukluluk halinin devamýna karar vermiþti.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...ource=Anasayfa
Yukariyi da dahil etmis, caliyor, dolandiriyor, bu is icin de birini bulmus dua ettiriyor.
Din algisina bakarmisiniz.
Yer Ýmleri