Originally Posted by
propolis
işfinans % 35 hisse halka açıkmı değilmi .bir gecede nasıl halka açık oldu milyonlarca hisse.% 35 nasıl toplandı borsada.yönetim nasl izin verdi .chp atama yöntim kurulu ve sandık atama yönetim kurulu nasıl izin verdi .hatta hisseleri toplayanlara te ememmtüü bile verdiler beleşe geldi milyonlarca hisse .tabi baskılı nominal altı fiyatlardan toplnadı hep.sahi .dünyada örneği olmayan bu işlemlere bddk nasıl görmüyo hala .bu yeni d*olaylı işbank grıup ortağı kim .hala duruyrmu hisselerini devrettimi .o kadar hisseyi halka satanmaz .özüince hızını alamayıp o dönem ana ortak tskb ya bile müdür olmayı kabul etti işbanktan sonra komedi gibiydi .adam işfinansın peşini bırakmadı nasıl bi operasyonsa artık.araştırıldığında çıkacak herhalede artık araştırılır zamanı geldi gib .hşsse çöküşü de bundan olabilir. yıllardır hisse çöküşte .fena çöktüler işbank iştirake organize .sahi, kim bunlar .bi sorsanız yatırımcı kardeşlerim .neden sormuyorsunuz dünyada örneği varmı bu işlemlerin neden sormuyorsunuz.sorun bence
Yer İmleri