Endeks son bir geri çekilme ile düşüşünü tamamlayarak orta vade de ralliye başlayacaktır..
Konya 10300 kırdığı vakit kendi yolunu çizecek inşallah..
Olası egeen bedelsiz haberini ve konya kayıtlı sermaye tavan arttırma haberini beklemeye devam![]()
Endeks son bir geri çekilme ile düşüşünü tamamlayarak orta vade de ralliye başlayacaktır..
Konya 10300 kırdığı vakit kendi yolunu çizecek inşallah..
Olası egeen bedelsiz haberini ve konya kayıtlı sermaye tavan arttırma haberini beklemeye devam![]()
Sn. Tigler yorumunuza aynen katılıyorum. Ben şahsen bu arada Bfren'in SPK onayı da arada geldiğinde hem Egeen hem de Konya için bu üst kademelere geçişte destek olmasını umuyorum. Yani önce Bfren'in SPK onayının rüzgarı ile üst lige çıkış sonrasında kendi hikayeleri ile devam... Çok mu şey istiyorum![]()
Bu neydi bugün? Borsa %4 çıkmış, Bizimki tam tersi.
Konya konyaaaa çok gördük bu hareketleri.. 🙀
Ne yaparsan yap. Kalanların amacı ve hedefi belli😉
uhrevi bir hava var kağıtta![]()
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
ZİRAAT BANKASI, DEUTSCHE BANK'TAN 1,75 MİLYAR EURO KREDİ SAĞLAYACAK -BN
inşaatçılara yarar!
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Düştüğü yere gömdüler sanki hisseyi, üzerine ölü toprağı serpildi
Yer İmleri