Dolasimdaki pay yuzde kaç oldu..
Ben de hala 33,62..
Dolasimdaki pay yuzde kaç oldu..
Ben de hala 33,62..
Efenim, endeksin 0.7 düştüğü şu sıralar 2 civarı eksi olan Alark sebepli stres ile latife yaptığınızı düşünüyorum.
Bugüne kadar sattıklarını geçtim.
Hisse likiditesi artsın, değer tabana yayılsın gönüller bir olsun, satacağım denmiş
Kredi ödemem var, satacağım denmiş
Kredi ödemem var, satacağım denmiş
Değerli ortaklar açıkca satacaklarını beyan etmişler. Daha önce dönüştürdükleri hisseleri de satmışlar
ancak siz amaç satmak değil diyorsunuz. Umarım haklısınızdır ancak satmayacaklarını beyan ettikleri
yeni bir kap bildirimi göndermeden, negatif ayrışmalar dewamke
Bu güne kadar satacağım deyip te satmayanlara bakarsak ne sonuç çıkar ?
Hatta Satış yapanlar nama yazılı olanları satıp hamiline olanları başka bir yerden
toplamış olmadığı konusunda kesin bir bilginiz var mı ?
Benim kesin satıyorum dese bile inanasım gelmiyor. Nama yazılıdan hamiline
geçiriliyor sonrası karanlık diyorum . Benim bakış açım paranoyaktır.
Herkesin her söylediğine inanmam hele hele işin içinde para varsa !..
tabi ki siz herkes doğru söylüyor diyerek inana bilirsiniz .
Tabiki günün sonunda her evrak sattığını size gösterecektir.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Satacaksalar satsınlar, her ne b.k yiyeceklerse bir an önce yesinler. Kabak tadı vermeye başladı.
Az insan çok huzur
Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.
Zaten 9 işlem günü kalmış aksiyon alabilmeleri için , herhalde 1 ocaktan sonra bilanço dönemine girildiği için satış yapılamıyormuş .Yunus Şahin den dinlemiştim.
Üstadım zaten aynı şeyi söylüyoruz. Satacaklarını KAp a bildiriyorlar sorun yok . Ben diyorum ki Nama yazılı olanları hamiline cevirdiler tahtada satarlar hesaplarından düşerler ama diğer başka bir hesaptan Yurt dışı mesela alırlar. Onların aldığını dahi bilmeyiz. Yani sizde sıkıntı yok bende paranoyaklık var. Bu beklentili Temettülü kaliteli vs vs bilançonun ortak satışına rağmen buralarda durmasına hayıflanıyorum. Bu da dert değil bu durumu da alım için fırsat diye görüyorum.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
10 dk da yüzde 2.5 düşen çok karakterli, bol kademeli, aracı kurumların elinde oyuncak olan, yönetimin bizimle birlikte izlediği, ortakların hisse satış haberiyle sürekli olarak düşürdüğü, bu düşüşü seviyor olmalılar ki, ancak daha da düşmesi için hisse satmadigi, fksi 2.95 pd/ddsi 1.62 olan, kimsenin bulaşmak istemediği, her gün düşen, sınırları zorlayan, umut tüketen, muhteşem! Hisse.
Yer İmleri