Türkiye Uzay Ajansı, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın 17 Ocak'ı 18 Ocak'a bağlayan gece saat 01:11'de uzaya çıkacağını duyurdu.
Türkiye Uzay Ajansı, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın 17 Ocak'ı 18 Ocak'a bağlayan gece saat 01:11'de uzaya çıkacağını duyurdu.
İdrar hangi durumda kullanılır. Bir yerini arı soktu dağdasin oraya idrar sürüp bir müddet sonra orayı yıkarsın. Arının soktuğu zararı asgariye indirir. Başkada bir faydası yok.
ters osmoz cihazı ile idrarının bir kısmını içilebilir suya dönüştürsün.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Sindoma abi takılıyor sana ozan abi o gün yazdığında bende petkm vardı ironi yaptığını ben bile anlamıştım sindoma abi mi anlamasın
Hiç petkm 130 tale olur mu. Akıl var mantık var
Ykbnk 130 tale olur heralde![]()
Hamdım Piştim Yandım
Borsada yeni düzenlemeler açıklanacak dendi henüz bir düzenleme olmadı.
Hala milletin yastık altını filan deniyor, tedirgin ediyorlar.
Zamanında ABD'de altınlara el konulmuş.
https://paratic.com/hukumetler-taraf...in-soygunlari/
Yastık altına istiflediğiniz altınlara bir anda el konulsa ne olurdu? Böyle bir haciz girişiminde, altınlarımızı nasıl koruyabiliriz? Bu soruların yanıtları, tarihin en büyük altın soygunları ile cevap buluyor. İşte bütün gerçekliğiyle tarihin en büyük altın soygunları sizlerle;
...
Finansal krizler nedeniyle, 1933 yılından bu yana, dünya çapında birçok kayda değer altın müsaderesi gerçekleştirildi. Değerli madenlere haciz getirildi veya kıymetli metale el konulma süreçleri yaşandı. Böylelikle devlet masrafları azaldı. Bu krizler, acil durum çağrısı yapılmasına neden oldu. Ve politikacı, suçlu ve masum ayrımı yapmadan vatandaşların mal varlıklarına tereddüt dahi edilmeden el konuldu.
“Ülkeniz tehdit altında” ve “ulusunuzu kurtarmak için yardım edin” diyerek; vatandaşların binbir zorlukla biriktirmiş olduğu varlıklar, devletin kasasına girdi. Çulsuz kalan vatandaşlar ise bu durumun sonunda “vatansever” olarak anıldılar
...
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Geldik burada 2.48-2.55 arası alacağım tahtalara kadar yazdım bankalardan koç bank aldım 19.47 ortalama maliyet şimdi çıkıp burada 23 bandını anlatmazsak bilmeyen 23 stoploss koymaz teknik olarak yoksa senin gibi gelir formasyon hedefini koyar giderim nasıl olsa maliyet aşağılarda destek,direnç,stoploss bu yüzden belirtiyorum .
işiniz gücünüz oradan bana salça olmak ama yemezler karakemal çıkın bir gün bir analiz yapın varmı yüreğin
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri