Originally Posted by
T/A
Pek fazla haber izleme imkanım olmadığı için bu üst perdeden yapılan açıklamalrdan ne kast ettiğinizi anlayamadım. Biraz bilgi verirseniz araştırayım...
Ayrıca endeks için sanırım yeni bir çalışma yapmanın zamanı geldi. Benim hedefler bugün neredeyse gerçekleşmiş oldu...
Bugün vakit biraz geç oldu. Yarına derli toplu bir çalışma yapıp paylaşmaya çalışırım. Günlerdir
Elliot sayımlarının içinden çıkamıyordum. Bir yerde kafama yatmayan bir olgu vardı. Çok şükür onu da belki -biraz zorlama olacak ama- inşaAllah çözmüşümdür. Eğer doğru çözümlemişsem kısa vade için değilse de bile orta/uzun vade için çok daha güzel günler bizim olacaktır...

Hocam borsa için fiyatların iyi olduğunu ve daha borsa 98000 lerdeyken Bistden 100.000 geçildikten sonra sıfır atmayı düşünüyoruz demeleri ve geçende konu hakkında çalışıyoruz demeleri, daha önceleri bazı siyasilerde aylar öncesinde borsa için hedef vermişlerdi ve tutmuştu, şimdide acaba dememe neden olan bir durum bu, bir de algım borsanın biraz pahalı olmaya başladığı yönünde olsada, her yeni gün gitmeyen bir kağıt gidiyor
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri