Artan

36,84 9.97 12:26
11,49 9.95 12:26
72,45 9.94 12:26
192,00 9.59 09:55
23,74 9.4 12:26
Artan Hisseler

Azalan

127,80 -10 12:26
13,50 -10 12:26
23,76 -10 12:26
9.982,50 -9.99 12:26
193,70 -9.99 12:25
Azalan Hisseler

Ýþlem

9.007.208.521,70 12:26
8.751.743.102,56 12:26
7.276.249.994,26 12:26
3.560.876.667,14 12:26
3.278.135.655,25 12:26
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3554 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by WIPER Yazýyý Oku
    endeksten olumlu ayrýþmasýný beklerdim bedelliden sonra ama olmadý bir yangýn eksikti....hisseye ilgi zayýf karel þirketi bunu haketmiyor ama malesef hisseyi elinde bulunduran tahtacý bunu uygun buluyor....ne düþünüyorlar bilmiyorum...hiç mi önden fiyatlayacak hikayesi yok mutlaka vardýr biraz hareket etse peþine gelen çok olur o ilk hareketi tahtacý yapmalý...
    hisseye ilgi bir senedir yok sayýn wiper bir senede iki bedelli 208 milyar tl 9 aylýkta zarar iki bedelliye raðmen yüksek borçlanma ve en son yangýn haberi var olan yatýrýmcýyýda kaçýrmaya baþladý ben tahtacý faktörüne katýlmýyorum eðer tahtacý fiyatý istediði gibi yönlendiriyorsa patronlar buna neden izin veriyor parasý olan karele istediðini yapabiliyorlarmý patronlarýn iþin içinde olmadýðý fiyatllama olmaz önemli olan soru þu bu fiyatlar patronlarýn neden iþine geliyor patronu bilgisi olmadan tahtacý tahtada hiç bir þey yapamaz

2. erhankod ortak karel benim amiral þirketim o yüzden þans fazla veriyorum...bawer ortak bilir yýllarca gubrf de kaldýk güvendik cefasýný çektik sefasýný baþkalarý yedi nasip olmadý ayný þekilde karelin bekleme anlamýnda çok kredisi var....gubrf de ben 10 yýl bekledim sonra sattým bazý sebeplerden hisse 200 kat gitti...80 bin lotum vardý..2-400 tl hareketini yaptý...karel benzer bir durum hikaye yok ama ederide buralar deðil biliyorum...özetle yangýnda çýksa depremde olsa karel kareldir þirketin ederi bilgi birikimi ve insan kaynaðýdýr...mevcut iþ kollarýnda dýþ dünyaya açýlsalar inanýlmaz pasta var akýllý olan bunu yapar doðan bunu gerçekleþtirebilir...yýllarca gubrf de xxtrader nikiyle yazdým yeni nikim bu...gubrf 1 tl yükselecek diye aylarca beklerdik çok hantal aðýr kaðýttý bir hikayenin gerçekleþmesiyle uçtu gitti...karel potansiyelini dýþarýya aktarýrsa dünya markasý olacak konularý var..

3.  Alýntý Originally Posted by WIPER Yazýyý Oku
    erhankod ortak karel benim amiral þirketim o yüzden þans fazla veriyorum...bawer ortak bilir yýllarca gubrf de kaldýk güvendik cefasýný çektik sefasýný baþkalarý yedi nasip olmadý ayný þekilde karelin bekleme anlamýnda çok kredisi var....gubrf de ben 10 yýl bekledim sonra sattým bazý sebeplerden hisse 200 kat gitti...80 bin lotum vardý..2-400 tl hareketini yaptý...karel benzer bir durum hikaye yok ama ederide buralar deðil biliyorum...özetle yangýnda çýksa depremde olsa karel kareldir þirketin ederi bilgi birikimi ve insan kaynaðýdýr...mevcut iþ kollarýnda dýþ dünyaya açýlsalar inanýlmaz pasta var akýllý olan bunu yapar doðan bunu gerçekleþtirebilir...yýllarca gubrf de xxtrader nikiyle yazdým yeni nikim bu...gubrf 1 tl yükselecek diye aylarca beklerdik çok hantal aðýr kaðýttý bir hikayenin gerçekleþmesiyle uçtu gitti...karel potansiyelini dýþarýya aktarýrsa dünya markasý olacak konularý var..
    Doðan holdingin yönetici Karel için Avrupa’da parmakla gösterilecek diye bir sözü vardý hatýrlýyorum…karelde benim beklentim karýný anýnda yavaþ yavaþ deðil anýnda bilançoya yansýyacaðýný ben bekliyorum akresif þekilde büyümede öyle olacak nedeni ise iþbirliði yürüttüðü ülkeler var mesela Irak Pakistan sudi Arabistan Romanya üzerinde Avrupa pazarý türtkiye savunma sanayi bunlarda kar marjý yüksek…Telekom otomobil ve beyaz eþyayý saymýyorum bile

4.  Alýntý Originally Posted by Marin Yazýyý Oku
    Doðan holdingin yönetici Karel için Avrupa’da parmakla gösterilecek diye bir sözü vardý hatýrlýyorum…karelde benim beklentim karýný anýnda yavaþ yavaþ deðil anýnda bilançoya yansýyacaðýný ben bekliyorum akresif þekilde büyümede öyle olacak nedeni ise iþbirliði yürüttüðü ülkeler var mesela Irak Pakistan sudi Arabistan Romanya üzerinde Avrupa pazarý türtkiye savunma sanayi bunlarda kar marjý yüksek…Telekom otomobil ve beyaz eþyayý saymýyorum bile
    Ortak beni aylýk yýllýk bilançolar gerçekten ilgilendirmiyor...Ben þirketin potansiyeline yatýrým yaptým belli bir piyasa deðeri var belirlediðim olmasý gereken...Bir aksilik olmaz ise 4-5 yýl buradayým...Bu potansiyele erken varmasý doðanýn elinde...Beklentim doðan holdingden fazla tek baþlarýna olsaydýlar küçük kalýrdýlar...Beni heyecanlandýran kýsým bu dýþ ülke anlaþmalarý...Þirket rakam vererek kap atmalý yoksa birþey ifade etmiyor bu konuda hala sýkýntýlý bunlar malesef sözlü yönlendirme kavramýna çok uzaklar....hisseye ilgi alaka az ise bunu dengelemek þirket yönetimini ilgilendiriyor...

5.  Alýntý Originally Posted by Marin Yazýyý Oku
    sayýn marin savunmada aslan payýný aselsan karelle býrakmaz ki zaten býrakmýyor küçük iþleri karele yaptýrýyor otomotiv ve beyaz eþya tarafýnda ise vestel var oda ayný þekilde karele küçük iþler katma deðeri çok olmayan iþler yaptýrýyorlar dediðiniz gbi karel avrupa ve diðer pazarlarda büyüyecekse telekominikasyon olabilir buda karele nekadar katký saðlayýp büyütebilir ve bu büyüme bizlere yansýr bekleyip göreceðiz zaman çok görecelidir herkeze göre deðiþir umarým yatýrmýmýzýn karþýlýðýný uzun yýllar bekleyip almayýz

6.  Alýntý Originally Posted by WIPER Yazýyý Oku
    erhankod ortak karel benim amiral þirketim o yüzden þans fazla veriyorum...bawer ortak bilir yýllarca gubrf de kaldýk güvendik cefasýný çektik sefasýný baþkalarý yedi nasip olmadý ayný þekilde karelin bekleme anlamýnda çok kredisi var....gubrf de ben 10 yýl bekledim sonra sattým bazý sebeplerden hisse 200 kat gitti...80 bin lotum vardý..2-400 tl hareketini yaptý...karel benzer bir durum hikaye yok ama ederide buralar deðil biliyorum...özetle yangýnda çýksa depremde olsa karel kareldir þirketin ederi bilgi birikimi ve insan kaynaðýdýr...mevcut iþ kollarýnda dýþ dünyaya açýlsalar inanýlmaz pasta var akýllý olan bunu yapar doðan bunu gerçekleþtirebilir...yýllarca gubrf de xxtrader nikiyle yazdým yeni nikim bu...gubrf 1 tl yükselecek diye aylarca beklerdik çok hantal aðýr kaðýttý bir hikayenin gerçekleþmesiyle uçtu gitti...karel potansiyelini dýþarýya aktarýrsa dünya markasý olacak konularý var..
    karellede çok farklý deðil gibi .) sayýn wiper aylardýr bekliyoruz bir tl yükselmedi

7.  Alýntý Originally Posted by erhankod Yazýyý Oku
    karellede çok farklý deðil gibi .) sayýn wiper aylardýr bekliyoruz bir tl yükselmedi
    sn bawer bilir gubrf de yýllarca durduk inan 1 yýlýmýz 1-2 tl artýþ ile git gel ile geçerdi...aylarca 6 tl den 7 tl olacak diye çok sevinirdik...sonrasý malum...karelde uðraþý anlamýnda farklý sektörler var takibi zor þirkette bu konuda ketum bilgi paylaþmýyor...gubrfde sürekli hikaye olurdu ama sonu fiyasko olurdu yýllarca böyle bizi bekletti...biz sattýktan sonra bir hikayesi gerçekleþti hisse 200 kat arttý..karelin þuan net hikayesi ne bilmiyoruz ne yapmak istiyorlar global bir ortaklýk hedef vs. var mý bilmiyoruz...nokia ile avrupa iyi iþler yapabilirler...

Alýntý Originally Posted by WIPER Yazýyý Oku
    sn bawer bilir gubrf de yýllarca durduk inan 1 yýlýmýz 1-2 tl artýþ ile git gel ile geçerdi...aylarca 6 tl den 7 tl olacak diye çok sevinirdik...sonrasý malum...karelde uðraþý anlamýnda farklý sektörler var takibi zor þirkette bu konuda ketum bilgi paylaþmýyor...gubrfde sürekli hikaye olurdu ama sonu fiyasko olurdu yýllarca böyle bizi bekletti...biz sattýktan sonra bir hikayesi gerçekleþti hisse 200 kat arttý..karelin þuan net hikayesi ne bilmiyoruz ne yapmak istiyorlar global bir ortaklýk hedef vs. var mý bilmiyoruz...nokia ile avrupa iyi iþler yapabilirler...
    Karel'e kurban olsun gubrf, o dönem þirketi nasýl yönetiyorlardý hatýrlamýyor musun dostum, Razi, altýn madeni, Gentaþ gibi devasa beklentilere raðmen hisse 3-5 liralarda sýkýþtýrýp canýmýzý okumuþlardý.
    Karel ise büyüdükçe üstüne koydu, biraz finans iþinden de anlasalardý tam olacaktý çünkü iþ potansiyelleri, faaliyet alanlarý çok önemli bir þirketi.

Ýyi haftalar herkese.
    Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •