Noldu da böyle birden hararetlendi
Originally Posted by bahriyeli Noldu da böyle birden hararetlendi dün shortçuları kapana sıkıştırdı. Bugün short squezee yapıp yarın basar aşağı.
Originally Posted by manif 9075 kısa gelmiş. 9150 de gelir açılışla adam füze gibi bar atmış... o barda şort başlıyorsun
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 biraz daha bekleseydin palanın parasını alacaktın......erken indin...... kalanı 9110a yazdım,manif abiden huy gaptım,gıllandım biraz...
Originally Posted by çıtak adam füze gibi bar atmış... o barda şort başlıyorsun bir plan yapmışım ona oynuyorum dostum. her barda fikir mi değiştireyim?
Originally Posted by *Bozkurt 8986 dan kapattım şortumu Ayafisfis abi, yarın bakarız duruma göre şeyttürürük, güzel kavga ettik Çeyrek porsiyonu yerine koydum, ama günün tepesi buraları olmuyanbilür, çok dikkatli olmak lazım Ayafisfis abi
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by manif dün shortçuları kapana sıkıştırdı. Bugün short squezee yapıp yarın basar aşağı. Bu pek öyle şortçu sıkıştırma çıkışına benzemiyor Bakalım ardından bir haber gelecek mi var birşeyler
Tehlikeli bi gün, fidan orda bizde meclis 8svicre,kapiş
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Forum Rules
Yer İmleri