Sayfa 251/531 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon
Arama sonucu : 4243 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

1. Şu bilanço gelsin hele. Kim ne demiş tek tek arşivimde kayıtlı...İşte o zaman asıl haklılık ortaya çıkacaktır. Yazmadığıma bakmayın, her şey yazıldı çizildi zaten.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Şu bilanço gelsin hele. Kim ne demiş tek tek arşivimde kayıtlı...İşte o zaman asıl haklılık ortaya çıkacaktır. Yazmadığıma bakmayın, her şey yazıldı çizildi zaten.
    Hadi İnşallah abi

3. Maduro, Bakan Bayraktar ile görüşmesini "muhteşem" olarak nitelendirdi
    Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkesini ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile yaptığı görüşmeye ilişkin, "Alparslan Bayraktar ile muhteşem görüşme" ifadesini kullandı. Yazılı Basın .01.02.2024 Hadi hayırlısı

4. Şu lanetli çizgiyi bir geçeydik. Gerisi kolay...

5. IZENR piyasa değeri 21 milyar Tl oldu. Bizim minik VCP (VenezikCantPetrol) daha hala nerede...

15.08 e çok az yazmıştım.. tutuşturuverdiler elime....kchol u bırak gel buraya......
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

7.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    15.08 e çok az yazmıştım.. tutuşturuverdiler elime....kchol u bırak gel buraya......
    Dedim ya eroin gibi a.q. kağıdı...Naptı etti 20K daha kitlediler bana...

55 lik pembe 17.66 öncesinde 17.72 var.. yukarıda ise 19.04 bulunuyor... belirsizliğe devam.. ekran başında sık kalamıyorum diye aldım..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 251/531 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •