Sayfa 784/2404 İlkİlk ... 28468473477478278378478578679483488412841784 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 6,265 - 6,272 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. Bu gün ben ÖĞLEDEN sonra Köyüme gidecem buralarda olamıyacağım

köyümün içme suyu sıkıntısı var Geçen hafta ben dağa hem Bitkisel kekik, toplamak için gittim niyetimde birde kaynak suyu akan bir yer vardı orada hala su çıkıyormu diye bakayım dedim ve gördüm ama bişi anlamadım JEOLOJİ mühendisi bir abim den rica ettim beraber gidelim siz bana nasıl yaparız diye bahsedince kırmadı o bölgeye bakıcaz inşaallah olumlu haberlerle döneriz ÖZEL İDAREYE MÜRACATIMIZI yapar köyümüz bolca suya kavuşur ...

2. 132 825 10 long geldi
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Bu gün ben ÖĞLEDEN sonra Köyüme gidecem buralarda olamıyacağım

köyümün içme suyu sıkıntısı var Geçen hafta ben dağa hem Bitkisel kekik, toplamak için gittim niyetimde birde kaynak suyu akan bir yer vardı orada hala su çıkıyormu diye bakayım dedim ve gördüm ama bişi anlamadım JEOLOJİ mühendisi bir abim den rica ettim beraber gidelim siz bana nasıl yaparız diye bahsedince kırmadı o bölgeye bakıcaz inşaallah olumlu haberlerle döneriz ÖZEL İDAREYE MÜRACATIMIZI yapar köyümüz bolca suya kavuşur ...
    Su hayattır ..bolca suya kavuşursunuz İNŞALLAH
    Hayat hoş gerisi boş

4. s.a cumanız mubarek olsun
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

5.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Bu gün ben ÖĞLEDEN sonra Köyüme gidecem buralarda olamıyacağım

İnşallah iyi haberlerle dönersiniz ....

6.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    132 825 10 long geldi
    hadi hayırlısı...çok naz yapıyor ... bakalım harçlık verecekmi
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

7. Dolar short yandı vob tahminim 250 pts kadar toplar

8. 133 üzerine atsa gelecek harçlık
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

Sayfa 784/2404 İlkİlk ... 28468473477478278378478578679483488412841784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •