Saygıdeğer forumdaşlar, kripto işlemleri için en güvenli (rahatça para çekilebilen v.s.) platform hangisidir, bu kardeşiniz de acizane coin dünyasına adım atmak istiyor. Yardımlarınız rica olunur. Teşekkürler,
NOT : Alt coin alacağım.
Saygıdeğer forumdaşlar, kripto işlemleri için en güvenli (rahatça para çekilebilen v.s.) platform hangisidir, bu kardeşiniz de acizane coin dünyasına adım atmak istiyor. Yardımlarınız rica olunur. Teşekkürler,
NOT : Alt coin alacağım.
Ethereum'u iyi uçuruyorlar..
amerika dağıttı ortalığı biraz. 48.5'u korusak güzel olur. daha aşağı kayarsak 46.5 civarından aşağıda iş sarpa sarabilir.
düzeltmeyi hiç olmazsa 34-35 oralara uzatsaydı da dönseydik, "gideriz artık" gibi hissederdim. düzeltme kısa kalınca düşün dur şimdi![]()
Mayıs ayına kadar yön yukarı.....sonrasına bakarız
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
https://www.hisse.net/topluluk/showt...19#post6713919
yeni başlıktan devam...
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yer İmleri