40.00 a alış koydum neden gelmiyor hala anlamadım![]()
40.00 a alış koydum neden gelmiyor hala anlamadım![]()
hayali şeyler bunlar...gerçeklerle uzaktan yakından alakası yook...hele yatırım tavsiyesi hiç değil...
Sermaye artırımı yada bölünme gerçekleşmezse bu hisse pgsus muadili gibi pgsus en azından satış imkanı sunmuştu halka arzdan ve işlem tarihinde üst kademelerde alanlara dikkat hırsız var demek için erken ama bist aşağı verdiğinde dün ilk kademesiz düşen hisse bist topladı bu verdiği kademede kaldı bu demek ki bıldırki hurmalar bist düşerse mavi adamı tırmalar demek bist e alış gelip bist 30 hissesine gelmemesini siz yorumlayın kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
uleen cavit kalmaz diye 43.00 den atladığın günü hatırlıyormusun
nooldu ulen elindemi şişti..gözü açık seniiii
bidaha olucek mi uleeen ha
hayali şeyler bunlar...gerçeklerle uzaktan yakından alakası yook...hele yatırım tavsiyesi hiç değil...
asıl halka arz şimdi başladı citi alana veriyor asıl olan MAVİ firması yabancıya kaça verdi.Delikanlı gibi açıkla kesinlikle ytd.
benim naçizane düşüncem 32-39 aralığında sattı,zaten 39,70 satan oldu.%30 kar payı dağıtımı garantili fiyat olsa gerek buda hissenin 18 lira değerinde olduğunu düşündürüyor bana.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
İşte size Bist 30 hissesi Mavi çok oluyoruz sloganını hakkediyor.
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir örenk verelim..
turkcell : yerli yatırımcıya 44 tl yabancıya 21 tl vermişlerdi,,,,yanlış hatırlamıyorsam ..ABD borsa spk 20 milyon ceza vermişti bir vergi bildiriminden dolayı..o zaman ne olmuştu hatırlayanlar hatırlar..elinde olanlara kolay gelsin..
defter degeri 0.50/1 gelirse ky ilgilenebilir mesala..
ZIR-DELİ Y.T.D
Yer İmleri