pas geçilir, gerekirse arttırılır denir. ben seçimden sonra %50 politika faizlerine ulaşabileceğini düşünüyorum.
dolarizasyonu azaltmak için bu şart bence. ytd.
pas geçilir, gerekirse arttırılır denir. ben seçimden sonra %50 politika faizlerine ulaşabileceğini düşünüyorum.
dolarizasyonu azaltmak için bu şart bence. ytd.
Pas geçilir.
Seçimden sonra da hiç bir cacık olmaz. Anayasa değişikliği (referandum) peşindeler.
Böyle gittiği yere kadar giderler. Sene sonu ya da referanduma doğru yine faiz indirimleri başlar.
Bugün artış bekleyenler var, öyle bir şey olursa ekonomi açısından uzun vade iyi olur ama piyasada çarşı karışır.
Petrol tüketimindeki artış enerji ihtiyacının sürekli arttığını gösteriyor. Bu kadar yeşil enerji, rüzgar enerjisi, güneş enerjisi, hidrojen enerjisi, kömür, termik, ve uranyum nükleer enerji varken kötü dünyayı yok ediyor küresel ısınma var denilen petrol tüketimi neden artıyor? Bir açıkalaması var mı?
![]()
Forumda engelleme olayının var olduğunu şimdi öğrendimÇok normal bir şey ama, ne bileyim, bilgi amaçlı bir platformda insanların birbirini engellemek istemesi (troller hariç) garip geliyor kulağa. Birkaç kavgaya şahit oldum, o da ilginç. Sonuçta burada kimse (Instagram, facebook vs gibi), böbürlenme, caka satma veya başkasına üstünlük kurma, takipçi toplama peşinde olmamalı; bilen paylaşıyor, okuyan isterse yararlanıyor, birlikte iyi bir şeyler yapmaya, birbirimize faydalı olmaya çalışıyoruz sonuçta.
Bana kalırsa fon saatlerinin kısıtlılığı öğlen sona ermesi bizim aleyhimize. Borsa sabah eksi 2'lerde başladi diye heveslenip ohh fiyatlar düşecek diye tutam tutam hisse fon alıp öğleden sonra artı 1'e geçip de kucağımda kafamdaki rakama göre çok yüksek fonlarla öpüşüp kaldığım zamanları çok hatırlarımYa da şu çıkış normal değil bir önümü göreyip deyip öğleden sonra kıpkırmızı bir endekse küfrettiğim zamanları
![]()
Yer İmleri