Originally Posted by
Bear_Bull
@Noyan
alıntıladığın @EROLMUTLU robotu ile kendin eklemek istediğin indikatöre göre alım ve ekleme yapması kodun özelliğine ters.
kod minik fiyat adımları ile çok fazla işlem yapmaya kurulu siz ise indikatör ile hisseyi bulsun sonrasında o kod ile işlem yapsın istiyorsunuz.
Bu şekil olmaz.
Ha olur biraz uğraştırır.
nasıl derseniz?
Yazdığınız kod ile tüm hisseleri taratıp al şartı oluşanları TXT dosyaya alım / satım fiyatları ile birlikte kaydettirirsiniz.
sonrasında o TXT dosyasını okutup @ErolMutlu beyin yazdığı kod içinde SOZLUK kısmına entegre edersiniz,
kod okuyup sadece o hisselerde işlem yapmaya başlar.
kodun içinden sözlüğe 1-2 tane hisse yazıp işlem yapmasını beklerseniz çok nadir olarak belki (çok doğru bir kurgu yaparsanız) işlem yapacaktır
ama bu seferde aldığı hisseyi
sırası ile 0,08 - 0,07 - 0,07 kademe sonra satacak
kendi indikatörünüze göre yine pozisyon kalmayacaktır.
kolay gelsin.
orjinali erol hocanın paylaştığı kodun al şartına toma ekleyerek toma al verdiğinde sözlük içindeki kademelere göre alım satım yapmasını sağlamak....tek hisse ile canlıda çalıştı (toma al verdiğinde alım yapmaya başladı...satım tarafında bi koşul olmadığı için txt den okuyup satış yaptı)ama çoklu hisse ile denemedim ....alım kademesi düşük tutularak malsız kalmanın önüne geçilebilir diye düşünüyorum....bu haliyle karlımı hayır tabiki ...geliştirilebilirmi...neden olmasın...derdim kod bilgim eksik bunu tamamlamak pratik yapmak mantığı kavramak...yönlendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler...
İDEAL KOD YAZMADA YENİYİM........YOL GÖSTERMENİZ YETERLİDİR TŞK...
Yer İmleri