Brüt takastan çıkış nasıl etkiler acaba ?
Brüt takastan çıkış nasıl etkiler acaba ?
hisse tekrar pozitife dönebilmesi için önce 64.18 alt/üst seviyesi üzerinde kalmalı, sonra üst turuncu yelpaze yukarı yönde terk edilmeli,..bu olursa hisseye momentum gelir, o momentum hedeflere doğru götürebilir, yakın hedefler çalışma üzerinde var, orta uzun hedefleri kişiler araştırmalı, kendileri bulmalıdır,..
şu anki durumu elbette negatif,..ancak dediğim hareketler olursa tekrar pozitif hale döner,..
bu hisseden bende de olduğu için paylaştım,..umarım bu çalışma sizede faydalı olur, ışık tutar
investingte bayağı bir söven sayan var bu hisseye,..ağaza gelen söyleniyor orada,..can yanıyor elbette ama biraz dozu fazla oranın,..
bu çalışma en azından okuyanlar olursa biraz olsun sakinleştirir,..
hisse ile ilgli, kab kacak haber, v.s okuyanlar,... bilanço, kar açıklamaları ve benzeri gibi paylaşımları buradan yapalım enerji gelsin bu başlığa,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
yükseliş için 64.18 üstünde bir daha altına düşmeyecek şekilde kalış gerekiyor,...o taktirde diğer mavi ve kırmızı yelpazeleri k.v hedef olarak gerçekleştirebilir,..u.v hedefleri kişiler kendi çalışmalı, takip etmeli,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri