arkadaşlar bazen bu tür tartışmalardan yıldığınızı hatta kızdığınızı söylüyorsunuz gördüğünüz gibi başlatan her seferinde dudu oluyor ,ben neden yazıyorum derseniz asla kağıdı kötülemek için değil insanları özellikle yeni gelenleri dudunun teknik ayağına milleti soymasını önlemek içindir o nedenle tekeri dönmeyince saldırıyor ,başka forumlarda buna küfürün bini bir para ,ama para bunlar için her şeden önemli,dikkat edin derim ,eğer bir bilgi için buraya giriyorsanız duduya asla uymayın derim ,benzini sehelden akılı kelden alırım derken ,kel bunun sırtına yükledi ,şimdi burayı yeniden canlandırıp yeni kurbanlar üretip onlardan nemalanma ve zaararlarını çıkarma derdinde ,özetle asla iyi niyetli değil tek derdi para ,inanın hayatımda para yüzünden bu kadar onurundan vazgeçen bir adam tanımadım ,bu dudu tuzaklarına devam ettiği müddetce burada uayrıcı olmaya devam edeceğim ,
başka kimseyle sorunum yoktur ,verdiğim rahatsızlık varsada dudu ve avaneleri hariç özür dilerim ,uyarmaya devam birşeyler biliyor ancak işi gücü şeytanlıkta ,bunun kazandığı paranın hayrınıda görme şansı yoktur ,mazlumun ahı yok eder şahı
birşey bilseydi 45/ 50 aralığında satardı ,sattınmı diye sorunca cevap verebiliyormu hayır,neden günde yüz yazı yazıyorsun diye soruyoruz cevap verebiliyormu hayır ,e derdi ne o zaman para para paraaaaaa ,o nedenle burada parçalanıyor her türlü hakarete rağmen
Yer İmleri