Artan

286,25 9.99 18:10
36,84 9.97 18:10
21,06 9.97 18:10
23,86 9.95 18:10
11,49 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

23,76 -10 18:10
127,80 -10 18:10
42,32 -10 18:10
24,30 -10 18:10
9.982,50 -9.99 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

22.096.596.064,35 18:10
15.225.828.909,20 18:10
10.879.942.918,56 18:10
9.534.644.097,80 18:10
8.698.068.214,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7986 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Neden boyle dusundunuz, aciklarmisiniz ?

Hocam Özgür Özel'de birinci adamlık, liderlik karakter ve vasfı yok. İkinci adam olur. Halk nezdinde lider olarak karşılığı olmadığı da çok açık. Yani yüzde 50+1 alabilecek bir potansiyeli yok. Zira Cumhurbaşkanı karşısına beni koysak yüzde 40 ve üzeri oy alırım. Sorun o 50 barajını aşmakta. Daha taze senesi gelmedi yanlış aday ile nasıl hüsran yaşandığını tecrübe ettik. Özgür Özel gaza gelmeden/getirilmeden, vakitlice koltuğu ya Cumhurbaşkanı adayı olacak bir kişiye, ya da aday olmayacak ama gerçekten halkta heyecan yaratabilecek birine devretmeli. Orada kaldıkça muhalefete eksi yazdırmaya başlayacak. Gün gibi aşikar.

Özgür Özel'in ne CHP ye, ne de ülkeye katabilecek yeni ve pozitif bir şeyi olduğunu düşünmüyorum.

CHP nin başına, siyaseten yüzü eskimemiş, halkta heyecan yaratacak ve mümkünse Cumhurbaşkanı adayı olacağım diye tutturmayacak bir isim lazım. Muhalefetin şu an için 2 Cumhurbaşkanı adayı var. Bu geçen sene de böyleydi. Hangisini koyarsan koy sonuca gider.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Özgür Özelin Halkı özellikle de Emeklileri düşündüğünü zannetmiyorum...

Ortamı yumuşatarak Merkezi yönetimin yereller üzerinde ki baskıyı kaldırarak Kendi adamlarını Mütehitlerini zengin etme yolunu asfalt dökmeye çalışıyor....Benim pencere den görüntü bu...

Umarım yanılıyorumdur....

Yolsuzluk ve Yoksulluk üzerinden partide Mansur var ; İmamoğluda sürekli İsrafın altını çiziyor ve Halk restoranları ile yoksul kesime inceden inceye yumuşak dokunuşlar yapıyor......
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Hocam Özgür Özel'de birinci adamlık, liderlik karakter ve vasfı yok. İkinci adam olur. Halk nezdinde lider olarak karşılığı olmadığı da çok açık. Yani yüzde 50+1 alabilecek bir potansiyeli yok. Zira Cumhurbaşkanı karşısına beni koysak yüzde 40 ve üzeri oy alırım. Sorun o 50 barajını aşmakta. Daha taze senesi gelmedi yanlış aday ile nasıl hüsran yaşandığını tecrübe ettik. Özgür Özel gaza gelmeden/getirilmeden, vakitlice koltuğu ya Cumhurbaşkanı adayı olacak bir kişiye, ya da aday olmayacak ama gerçekten halkta heyecan yaratabilecek birine devretmeli. Orada kaldıkça muhalefete eksi yazdırmaya başlayacak. Gün gibi aşikar.

Özgür Özel'in ne CHP ye, ne de ülkeye katabilecek yeni ve pozitif bir şeyi olduğunu düşünmüyorum.

CHP nin başına, siyaseten yüzü eskimemiş, halkta heyecan yaratacak ve mümkünse Cumhurbaşkanı adayı olacağım diye tutturmayacak bir isim lazım. Muhalefetin şu an için 2 Cumhurbaşkanı adayı var. Bu geçen sene de böyleydi. Hangisini koyarsan koy sonuca gider.
    Bence kişiler değil sivil toplum örgütleri olan partinin ne yapmaya çalıştığına bakmak lazım...Geçen seçim bana göre kaybedilmedi , CHP derin yapısı iktidar olmak istemediğinden bize kaybettirildi gösterildi....Şu an o akıl Yereller bize yeter diyor...Merkezi yönetim topuna henüz girmek istemiyorlar , aslında hakta veriyorum...Merkezi yönetimin kasa boş , ayrıca Merkezi yönetimde görev alacak henüz yeterli kadro yetişmemiş...Yereller özelinden bu kadroları yetiştirirlerse bir sonraki seçimde Merkezi yönetim maçına çıkarlar...

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bence kişiler değil sivil toplum örgütleri olan partinin ne yapmaya çalıştığına bakmak lazım...Geçen seçim bana göre kaybedilmedi , CHP derin yapısı iktidar olmak istemediğinden bize kaybettirildi gösterildi....Şu an o akıl Yereller bize yeter diyor...Merkezi yönetim topuna henüz girmek istemiyorlar , aslında hakta veriyorum...Merkezi yönetimin kasa boş , ayrıca Merkezi yönetimde görev alacak henüz yeterli kadro yetişmemiş...Yereller özelinden bu kadroları yetiştirirlerse bir sonraki seçimde Merkezi yönetim maçına çıkarlar...
    Mevzu zaten buysa, konuşmaya, çırpınmaya hiç gerek yok. Gelsin yasa babadan oğula, bakalım işimize ne gerek var.

Bence temel sorun Sol siyaset, Sağ cenahı anlamıyor, analiz edemiyor. Dolayısıyla seçmenin çoğunluğunu oluşturan merkez-sağ kısma nüfuz edemiyor. Kendi politikalarının nüfusun coğunluğu için daha iyi ve hayırlı olacağını anlatamıyor. Sağ cenahın çizdiği oyun modeli içinde kaybolup gidiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Mevzu zaten buysa, konuşmaya, çırpınmaya hiç gerek yok. Gelsin yasa babadan oğula, bakalım işimize ne gerek var.

Bence temel sorun Sol siyaset, Sağ cenahı anlamıyor, analiz edemiyor. Dolayısıyla seçmenin çoğunluğunu oluşturan merkez-sağ kısma nüfuz edemiyor. Kendi politikalarının nüfusun coğunluğu için daha iyi ve hayırlı olacağını anlatamıyor. Sağ cenahın çizdiği oyun modeli içinde kaybolup gidiyor.
    baskan gençler taş mı yesin hiç çalışmayacak mı bunlar demiş

Baldızı Sezen Uğurlu'yu daire başkanı olarak atayan CHP'li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'den skandal bir atama daha geldi.

Bozbey'in yeğenini belediyenin iştiraki olan bir şirkete yönetim kurulu başkanı olarak ataması gündem oldu.

Başkan Bozbey'in yönetim kurulu başkanlığına atadığı belirtilen yeğeni Furkan Bozbey, Instagram hesabından BURKENT’in yeni yönetim kurulunu ve Mustafa Bozbey’in fotoğraflarını paylaştı.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •