Gelen bilançolara bakıyorum...Şok üstüne şok, tam rezil...Asıl kötüler bundan sonra gelecek; faizler olmuş % 80, borcu olan nakit ihtiyacı olanları çok zor günler beklemekte...Bizimkisi bunların yanında pırlanta ancak yüzüne bakan yok...![]()
Gelen bilançolara bakıyorum...Şok üstüne şok, tam rezil...Asıl kötüler bundan sonra gelecek; faizler olmuş % 80, borcu olan nakit ihtiyacı olanları çok zor günler beklemekte...Bizimkisi bunların yanında pırlanta ancak yüzüne bakan yok...![]()
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Şirket ile ilgili rapor yazan yok.
Yatırımcı,analist sunumu yok
Şirketin bir yetkilisinin TV(ekonomi kanallarında) de şirketin vizyonu ile ilgili bir açıklama yok, üstelik patronun kanalları var.
Geri alım zoraki aldığı izlenim veriyor
Temettü açıklaması da gelmedi,
Umrek raporu da yok,
Elindeki lisans da gitti sayılır,
Silopi'de ki kazanın izleride mevcut
Olunca,bizim gibi yatirimcilarada eziyet çekmek kaldı
yt.tv.degikdir
Sagliklar
Hissenin gitmediğini takmıyorum ama ne dandikler anormal yerlere gidince haliyle canım sıkılıyor
23.68 23.34 aralığına gel kendini de üzeme beni de.. yada 26.30 orada bas git... böyle mehter takımı gibi olmuyor.....
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Turgay bey eski borsacı, tahtadan "rahatsız edici" boyutta mal alırdım yoksa...Tahtacıdan değil, Turgay beyden korkuyorum yalan yok...![]()
Ilgın rezerv raporunda gelecek rakamlara göre ciner holding ılgın A.Ş. yi satın alıp holding bünyesindeki bir şirketi park a verecek. Böylece 2000 yılında Park Tekstil = 2010 yılında Park Maden = 2017 yılında Park Elektrik = 2024 yılında Park ??? YTD...
Yer İmleri