Neden gitsinler ki ? Kardeşimiz onlar bizim.
Hem de onlar olmadan çobanlık yapacak, sanayide felan çalışacak adam da yokmuş 80 milyon ülkede...100 yıldır bu işleri onlar yaptı ülkemizde..
Üresinler bence daha da ..Tam üreyemeyen sadece 5 çocuk doğurablen Suriye li kardeşlerimize de 6. ve 7. Çocuk için tüp bebek tedavisi yaparız..Benim vergilerim helal olsun...
sindo arapça ne dediğini anladın mı....?anlamadığın kesin....
dışarı çıktım geldim....senin bu görüntüleri üç defa dinledim....Gazzenin intikamını alacaz.....deniyor.....suriye devlet başkanına tepkilerini dile getiriyorlar....devlet başkanlarına araplar reis diyor....iran cumhurbaşkanı Reisi ile ilgisi yok....
Sayın ABKA sen başkalarının mesajlarını bu kadar dikkatli takip ettiğin kadar kendi mesajlarını da sonradan okuyup kendini şöyle bir değerlendiriyormusun?
Bence Bulut'a bayağı haksızlık ediyorsunuz burada. Bir çok kişi de kişisel tartışmalar olmasın diye bu konulara girmiyor. Bu da bilgilerinize.
Bence konu bu işse Bulut bayağı kitabın ortasından konuşuyor. Herkese iyi akşamlar.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
şu var medya günümüzün sihirbazı.....insanları çok kolay manüple edebiliyorlar.....Arapça ikinci ana dilim.... kimse demesin ki nereden çıkardın bu videonun yalan olduğunu......videoyu gayet iyi dinledim.... videonun son cümlesin de oynanma var gibi.....birde şu var sünni kesim ile sia arasında tarihi bir düşmanlık var....
Yer İmleri