merkez başkanı az sonra başlayacak......borsa az sonra hareketleri sertleşir......
merkez başkanı az sonra başlayacak......borsa az sonra hareketleri sertleşir......
son dakika..........................
THY’de 7 çalışan 600 bin dolarlık zarara yol açtı.....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Makroihtiyati çerçevede sadeleşme ve piyasa mekanizmasının işlevselliğini artırma amacı kapsamında, menkul kıymet tesisi uygulaması sonlandırılmıştır - TCMB
23.05.2024 14:01:36 Makroihtiyati çerçevede sadeleşme ve piyasa mekanizmasının işlevselliğini artırma amacı kapsamında, menkul kıymet tesisi uygulaması sonlandırılmıştır - TCMB
23.05.2024 14:01:16 Aylık enflasyonun ana eğiliminde belirgin ve kalıcı bir düşüş sağlanana ve enflasyon beklentileri öngörülen tahmin aralığına yakınsayana kadar sıkı para politikası duruşu sürdürülecektir - TCMB
23.05.2024 14:01:05 Kurul, enflasyon beklentileri ve fiyatlama davranışlarının öngörüler ile uyumunu yakından takip etmektedir - TCMB
23.05.2024 14:00:54 Hizmet enflasyonundaki yüksek seyir ve katılık, enflasyon beklentileri, jeopolitik riskler ve gıda fiyatları enflasyonist baskıları canlı tutmaktadır. - TCMB
23.05.2024 14:00:41 Bununla birlikte, tüketim malı ithalatı nisan ayında artarak cari işlemler dengesindeki iyileşmeyi sınırlamıştır - TCMB
23.05.2024 14:00:32 Nisan ayında aylık enflasyonun ana eğilimi sınırlı bir zayıflama kaydetmiştir. Yakın döneme ilişkin göstergeler yurt içi talepte ilk çeyreğe kıyasla yavaşlamaya işaret etmiştir - TCMB
23.05.2024 14:00:23 Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 50'de sabit tutulmasına karar vermiştir. - TCMB
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Hamdım Piştim Yandım
Son bi yukarı alcaklar gibi
Yer İmleri