Son bir parça da bazı hisse yoğunlardan alım yaptım. Sonrası Allah kerim
Arkadaşlar herkese selam bir konu hakkında bilginizi istiyorum ,
dolar yükseldiğinde pozitif olarak en çok etkilenecek yükselecek altın fonları hangileri olabilir teşekkür ederim
selamlar saygılar
Tüm Ekonomik Krizler Platonik AŞK Gibidir, Siz Acısını Dibine Kadar Yaşarsınız Ama Yaratıcısının Umurunda Bile Olmaz.....
Yolda yazınca yarım kalıyor ve anlatmak istediğimi anlatamıyorum bazen.... Teknoloji şirketlri nvidia ile biraz pirim yaptı..ama beklenti gerçekleşinc de düzeltme yapması normal..bunu kasteddim....
IBB fonu ise son bir aydır iyi giden bir fon..onunda düzeltme yapması normal.. Ama IBB nin en sevdiğim tarafı duruma göre portföyünü değiştirebilmesi... @dell14
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Altın fonları genelde saçma sapan uyumsuz hareket ediyor gibiydi. Daha önce denedim ama ne onsla ne gramla uyum yakalayamamıştım.
Merhaba, fon yatırımını öğrenmek amaçlı dün KZL fonundan alım elim emri verdim. Bugün 14:00 gibi hesabıma geçtiğine dair bankadan haber geldi.
- Fon emirleri hangi fiyattan gerçekleşiyor? Emrin verildiği tarihten mi hesaba geçtiği tarihte mi?
- Fon fiyatları hisse fiyatları gibi anlık değişken mi? Eğer öyle ise anlık fon fiyatını nereden görebiliriz?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sıradan bir insan
Yer İmleri