Sayfa 676/882 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon
Arama sonucu : 7051 madde; 5,401 - 5,408 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Yeri geldi bir günde 5 aylık maaşımıda kazandım, yeri geldi bşr günde 5 aylık maaşıda kardan kaybettik. Ama hamdolsun,bundan 2 sene önce mevcut portföy benim için hayaldi. Dolayısıyla çevremde altın, döviz ve diğer emtia lar yatırm için konuşulurken bunların maalesef bende hiç karşılığı yok. Belkide yanlış düşünüyor olabilirim ama benimde yatırım mantığım bist ten başkasına kapalı maalesef.

2. Dostum umk keko kardeşim sayesinde kazanmışsında kazanmışsın. Şöyle yatırım böyle yatırım. Bizde hikayeni okuyoruz

3. keko enflasyon ile resesyonu karıştırıyor ingiltere dışında örneği yok ula balon analist abd ye bakacaksın abdye boş yorum yapmaya devam et 37,50 direncini ezelin kör annesi görüyor siz görmüyorsunuz geleceğe bakarmışta bilmem neymiş yılbaşından bu yana getirisi ne oldu sıfırrrr endeks zirvedeyken mal sahibi olunmaz 47 den aldığın maldan zarardasın maliyetinde yülseldi aradan geçen 5 ayda paran enflasyona yenildi milletide etkiliyorsunuz ama müridleriniz hiç bitmiyor diplomalı olanı bile var neyse iyi izlersin 37,50 yi geçiyor mu geçmiyor sen hayal dünyanda yaz bunlar bir grubun adamı düşmesini istiyor de ama ne hikmetse uyarıyoruz milleti bak sen şu işe seni bu kafayla takip edene acıyorum ya

4.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Sabır noktasında rekorum gedza idi yaklaşık 3 yıl tutmuştum. Allah var güzelde kazanmak nasip olmuştu. Burada ise yaklaşık 5 ay olacak. Bakalım nasibimizde ne var.
    Ben gedzada 1.5 yıl kaldım..ama sadece yüzde 10 kazandim... ama gedzanin da bana faydası şu oldu: sabrı öğrendim...öncesinde en fazla iki ay dayaniyordum...

Temel analiz ve sabır birlikte olunca çok güzel oluyor ...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. temel analiz tek başına yeterli değil anlayasınız diye videoda attım gruba hala temel hala temel
    teknik olmadan öyle ampul gibi 47 den alırsın işte

6. Yalnız son iki üç yıldır çok iyi kazanmak nasip oldu...özelikle de pandemiden sonra yenilenebilir enerji sektörü sayesinde ...ikinci olarak yazılım sektörü de iyi geldi...iki ralliyi de çok şükür yakaladik...çok şükür biz de bizi takip edenler de milyoner oldular...
    Çok dua aliyorum arkadaşlar bu yüzden de işlerim rast gidiyor...elimi taşa atsam altın oluyor ..

7. hahahah altın oluyormuş pandemi sonrası höstadları 2024 de para kazanmak bu son 6 ay da zor olacak bahacağızzz olacaklara

haziran ayından itibaren avrupa faiz indirimine gidecek söylemim diyor bir de piyasadan bu kadar uzaktasınız işte unut 6 ay faiz indirimini

8. Akrabalarıma ise berkoyu yüklü olarak 20_24 aralığından aldırdım...son günlerde onlara berkodaki düşüşler sizi korkutuyor mu diye soruyorum...korkuyor iseniz satabilirsiniz diyorum... onlarda biz bitcoinlerde kat be kat dususlere bile alışmış insanlarız bu yüzden de berkonun düşüşlerine sadece gülüyoruz diyorlar...hatta satmayı bırak biraz daha düşerse takviye bile yapmayı düşünüyoruz diyorlar...

Sayfa 676/882 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •