-
Ağustos ayından bugüne kötü performans albaraka yüksek enflasyonda erimiş hisse değersiz tarla gibi bakmak gerekir he 3 yıl sonra tarla değerlenirse iyidir şuan için kötü durumda bekleyenler boşa beklemiş demek gerekir ytd..
-
Bugünkü yükseliş fake sahte değil boğaysa yarında yükseliş yaşaması mantıklı olandır tekrar yazmakta fayda var düzeltme düşüş yaşayan hisse bugün Xbank ve Xu100 den daha iyi performans gösterdi.ytd..
-
Borsada vergi söylentileri yüzünden çok düzeltme yaşamış albaraka buda alım fırsatı vermiş oldu..Bugünde iyi başladı dünde iyiydi ytd.
-
Albaraka daha iyi kapatabilirdi seansı gene de kötü değil kapanış düzeltmenin yani düşüşün sonlandığını düşünüyorum belki de yanlış düşünüyorum zaman gösterecek haftaya borsa bayramdan dolayı kapalı sadece yarın açık..
-
Yeşillendi fındık dalları albaraka nasılsa olsa zaman bol ytd.
-
Hisse boğa durumunda temel analizi 10 numara 5 yıldız diğer bankalardan ucuz eğer haftaya düşüş yaşarsa düşüşler alım fırsatıdır.Takasta mal toplu zaten kaynak iş cep..ytd.
-
Mızrak çuvala sığmaz derler en kötü zaman kaybı olacağını düşünüyorum.Yazdıklarım kulaklarınıza küpe olsun albaraka spekülatörleri
öküzlük yapıp alım fırsatı vermeyin derim neyse ytd.
-
Albaraka özel banka diğer 4 büyük özel banka bu iyi bir şey tabi diğerlerine göre küçük özel banka cuma günü güçlü kapanış yaptı ayrıca diğer 4 büyük özel bankadan en ucuzu olan banka albaraka temel analiz ve teknik analiz iyi durumda en kötü zaman yaşatır ytd.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri