Sayfa 422/529 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522 ... SonSon
Arama sonucu : 4227 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    ben buraya geldiğimde, senin yazılarını görüyordum. yazıların orada duruyor.sizin aranıza girmedim. yazmadımda. o arkadaşı küstürdün. ve gidiyorum dedi ve gitti. o gittikten sonra yazmaya başladım. ve o na gitmemesini söyledim.çünkü gerçek bilgiler yazıyordu. ben burada kimseye umut vermedim. umut verdiğim bir tek cümlem yok. 200,000 lot CANTE VAR.bölündükten sonra 2 miyona tamamlıyacağım. bu lafım sansa değil. senin üstünden o biliyor kendini. eğer borsada para kaybediyorsan. kendine başka iş bulacaksın. yada 1 sene bekleyeceksin. enflasyon bile seni kar a geçirir. bunuda bilmiyorsan git bildiğin işi yap. sağa sola sarkma
    Borsadan anlaşan zaten buraya bu kadar para baglamazdin, enflasyonist ortamda bana da sana da girdi. Bu lavuklarin ne mal olduğunu söyleyen adamlari küstürdun ve adamlar haklı çıktı. Sn hissedar da bunların ne mal olduğunu söyledi, özelden de konuştuk biz onunla. Biz bir dediysek sen bin kez surdan aldım burdan sattim. Yahu kaç kuruşluk faydan oldu buraya, sürekli uçacak algısı. Bir halt bilmedigin belli. Ha İnşallah senin gibiler bile kazanır bu adi hissede ama sırf elinde var diye de hisse pazarlanmaz. Bence ailenin parasini çar vur eden sensin. Bin tane yazın var ne kar ettin bu hissede ;)

2. Sürekli surdan aldım burdan sattim geyiğini özelden birbirinizle yapabilirsiniz. Bunu bile anlamayan bir saygısız herif ,insanlarin negatif yönlü telkinini susturmak için yok patronun adamison yok bilmem ne. Ama hep negatif yönü soyleyenler hakli çıktı. Ama belli ki fonlaniyor hala yaliyor

Herkes kendi parası ile, kendi aklını kullanarak yatırım yapıyor. Kâr de kişinin kendisinin zarar da.
    Yapılan yatırım için bir de burada herkese hesap mı verecek millet.
    Ne tuhaf yazılar yazılıyor burada.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Herkes kendi parası ile, kendi aklını kullanarak yatırım yapıyor. Kâr de kişinin kendisinin zarar da.
    Yapılan yatırım için bir de burada herkese hesap mı verecek millet.
    Ne tuhaf yazılar yazılıyor burada.
    Valla ekurin ilk kaşınıyor.

5. Biz ses etmedikçe algının kralını yapiyor sonra da amacin farklı ayağı yapıyor pis herif. Hirsizin yalakası. Neyse hisse pd dd düşmüş o da enteresan

CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Biz ses etmedikçe algının kralını yapiyor sonra da amacin farklı ayağı yapıyor pis herif. Hirsizin yalakası. Neyse hisse pd dd düşmüş o da enteresan
    Siz de bu algıya kanıp, full hisse mi alıyorsunuz?
    Cevabınız evet ise, borsadan uzak durun derim.
    Cevabınız hayır ise bırakın isteyen istediğini yazsın millet.
    Zaten sizde hisse yok diye biliyorum.
    Boş verin.

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Siz de bu algıya kanıp, full hisse mi alıyorsunuz?
    Cevabınız evet ise, borsadan uzak durun derim.
    Cevabınız hayır ise bırakın isteyen istediğini yazsın millet.
    Zaten sizde hisse yok diye biliyorum.
    Boş verin.
    Allah'ın hıyarı yok aldım yok sattım her bku yazacak ama bize algı yapma diyecek. Yok öyle dava. Bin tane yazı yazmış 970 tanesi aldım sattim. Foruma katkısı olan iki üç adam vardı bu tipler yüzünden gittiler. Aldım sattim yazmasinin foruma katkısı nedir ? Biz bir yaptık bu bin. Ha utanmadan da bilgi ve veri paylasana yazma diyor. Çok enteresan. Yok şu kadar lotum var yok bilmem ne. Bize ne gerçekten? Çoğu da yalan

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Borsadan anlaşan zaten buraya bu kadar para baglamazdin, enflasyonist ortamda bana da sana da girdi. Bu lavuklarin ne mal olduğunu söyleyen adamlari küstürdun ve adamlar haklı çıktı. Sn hissedar da bunların ne mal olduğunu söyledi, özelden de konuştuk biz onunla. Biz bir dediysek sen bin kez surdan aldım burdan sattim. Yahu kaç kuruşluk faydan oldu buraya, sürekli uçacak algısı. Bir halt bilmedigin belli. Ha İnşallah senin gibiler bile kazanır bu adi hissede ama sırf elinde var diye de hisse pazarlanmaz. Bence ailenin parasini çar vur eden sensin. Bin tane yazın var ne kar ettin bu hissede ;)
    senin derdin ne?
    onu söyle.
    farzedelim. para kazanmadım.
    SANANE
    SEN KİMSİN.
    Biliyorsan söylersin millet senden istifade eder.
    bilmiyorsan benden farkın yok.
    sen hangi sıfatla bana sırnaşıyorsun
    senin bana laf söylemeye hava atmaya TATAVA YAPMAYA YETKİ VEREN Mİ VAR.
    ŞURDA SENİN NE YAZDIĞINI NE OLDUĞUNU HİÇ SORDUNMU.
    SORMADIM. VE BENİ İLGİLENDİRMEZ.
    BANA BAK,
    SEN BANA SORU SORACAK BİRİ DEĞİLSİN.
    TERBİYENİ TAKIN.
    BU SON OLSUN.
    PİSLİK YAPMA EFENDİ EFENDİ NE YAZACAKSAN YAZ.
    BANA BULAŞMA EFENDİ OL.

Sayfa 422/529 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •