Sayfa 107/981 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 849 - 856 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Forumda çok eski bu işin piri diyebileceğim kişiler bile hala borsamizin işleyişini anlayamamış.

ULUSE diye saçma sapan bir hisse.Hemen hemen her yan kağıt hatta elimi yüksek tutuyorum U30 dahil bütün hisseler elinizdeyken çöp sattiginizda roket olurlar.Borsanin doğası budur.

İkide bir su hisseyi satmayasaydim şöyle olurdu diye hulyalara dalmayin.Sen satmasaydin öyle bir fiyatta olmayacaktı.İnsan hepmi yanlış ata oynar.Oynamaz aslında ama talihsiz olanın kendisi olduğunu herkesin kazandığını sanat.Ütüldükçe geri döner sonuç hep hüsran

Hikaye bu ya bir zamanlar X hissesinden elimde çok yüklü miktarda var.O ara islerimde iyi hiç ihtiyacım olmayan bir para bu hisseseki param.Yillar geçti adamlar bana sattiramiyorlar dolayısı ile hissede gitmiyor.Bir akşam evde otururken cep telefonum çaldı.Arayan hissenin tahtacilari.Beni ikna etmek için İstanbul'dan İzmir e adam gönderdiler.Gelen kişi elindeyken asla goturmeyuz dedi.Neyse lafı uzatmayayım.Pandemi de tüm dünya düzeninin değişeceğine inandım ve tabi islerimde sekteye uğradı o malı sattım.Sonra 4 liralık hisse bugün 230 lira.Hatta arada forumuna bakarım çoğu kişi bu hissenin koç holding den bile iyi bir hisse olduğunu düşünür.

Yanisi kardeşlerim vobda yapmayın hissede almayın.Heleki bu ortamda bu hükümetle bu yöneticilerle aman diyim.Paraniza cokerler .Buda size bir kardeş tavsiyesi
    sayın dealer 35 ....tüm yazılarında hep isyan var.....belli ki birileri seni baya baya üzmüş.....öncelikle geçmiş olsun.....yazdıklarda haklısın....üzerine de bir şey yazmayacam....keşke seni dinlesek aynı şeyleri düşünüyorum..... bu borsa da veya emsal piyasalarda yatırım yapılmaz....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    aylık diyor son kararınmı
    evet....................yarın da en fazla 11140.....hatta ay sonuna kadar da 11.400..........geçmez diyorum.....buyur yaz tahminini.....

3. tokatlı,

benim tahmin yapmam için sabahki dolar kuru önemli normal şartlarda 11150 senin rakamının 10 puan üzerinde tahmin yapıp seni kenara iterdim yalnız f16 hikayesi yarın baskılaya bilir niçin iptal edildi tam bilgi yok.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4. Reisin konuşmasını Filistin konusunda kesmişler. Kasıt yok diyorlar ama tesadüf de olamaz. Muhtemelen buna sebep

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    bu ay 11 .500 görmez diye tahmin ediyorum sindo ..... yarın endeks için nokta atışın nedir .....kaçı görür sence ....sindo tahminin nedir....ben yazdım.....kimse kimseyi ayıplamayacak....sadece tahmin bu.....
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    evet....................yarın da en fazla 11140.....hatta ay sonuna kadar da 11.400..........geçmez diyorum.....buyur yaz tahminini.....
    bayağı karışık duygular içindesin hangisine bakıcaz arkada 11140 dan aylık döner deyip fraklı farklı bantlar yazıyorsun çorba olmuşun
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bayağı karışık duygular içindesin hangisine bakıcaz arkada 11140 dan aylık döner deyip fraklı farklı bantlar yazıyorsun çorba olmuşun
    11400 ay sonuna kadar.....11.140 yarın ki endeks tahminim....

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bizim borsanın işleyişini halen anlayamamış, karışık duygular içinde olması normal
    Her gün yeni bir gün yeni bir şans
    kırmızı ve yeşil gelme ihtimali hep yüzde 50-50
    Olay tamamen o gün çuvala dolan yeni şort yada lönk cetun sayısından ibaret
    Kasa her zaman yüzde 80 kazanır, gerisi diğer daytradeciler arasında paylaştırılır.
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    baştan bu ay en fazla 11.140 olur deniyor sonra olmadı hoop 11.400
    bu ay birden oluyor 1 günlük öngörü lakin bu ay lafı orada duruyor..

Sayfa 107/981 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •