Sayfa 404/456 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454 ... SonSon
Arama sonucu : 3643 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: ADESE - Adese Alışveriş Ticaret

Alıntı Originally Posted by hepsonradan Yazıyı Oku
    Daha önce defalarca yazdım ama tabii okumadan arastirmadan sormak daha kolay, peki tekrar yazalım.

Bedelli şu sebeplerle yapılacak: 1) 2.90-3.19 bandında 200 mio lot kucağa bırakıldı, bunların geri alınması lazım. Bu 200 mio lota ilave 300 mio lot daha toplanması lazım ralli için. Tahtacı ve ekibi şu an malda değil, 500 mio lot toplamak için her türlü pisliği yapacaklar. Bunlardan biri de bedelli. Kendilerinde mal olmadığı için yüklü nakit koymayacaklar, kynin bir kısmı ise satıp çıkacak. 2) kasada para yok, imas hissesi de az kaldı, borçlanma maliyetleri çok yüksek, konut satışı çok çok az yapabilirler, mercan evler insaat maliyetleri için yüklü nakite ihtiyaç var. Loras holding kazasında 1 milyar cash varken uyduruk ges finansmanı için bedelli kararı aldı, herkes olur mu böyle şey spk onaylamaz vs dedi, spk onayı da geldi. Dönün o tarihlere de okuyun biraz. YK kararına bakar bedelli. Biz yüzde 100 oran için hazirligimizi yapıyoruz. Herkes kendi bilir.

Kitlendik ama tahtayı da kitledik, kazanamıyoruz ama çakallara da kazanamıyoruz. Her fiyattan eklemeye, yüklü ilave için 1.99 2.00 kademesini beklemeye devam.
    Azizim milleti bedelliyle mi korkutacaksın
    Buyursun alsınlar kararı...

2.  Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    Azizim milleti bedelliyle mi korkutacaksın
    Buyursun alsınlar kararı...
    Serdar bey birazcık forumdaki iletileri okuyup da öyle mesaj yazsanız keşke. Adamlar soruyor hangi gerekçeyle bedelli diye ben de gerekcelerimi yazıyorum. Bedelliyle giren bizim gruba girecek zaten sizlere değil, 10 milyon lira daha gömeceğiz. Buradaki 50-60 bin lot sahiplerini mi korkutacağım? Yıl sonuna kadar görürsünüz bakalım bedelli kararı alınıyor mu alınmıyor mu.

Serdar bey birazcık forumdaki iletileri okuyup da öyle mesaj yazsanız keşke. Adamlar soruyor hangi gerekçeyle bedelli diye ben de gerekcelerimi yazıyorum. Bedelliyle giren bizim gruba girecek zaten sizlere değil, 10 milyon lira daha gömeceğiz. Buradaki 50-60 bin lot sahiplerini mi korkutacağım? Yıl sonuna kadar görürsünüz bakalım bedelli kararı alınıyor mu alınmıyor mu.
    Nereden biliyorsunuz 50-60 bin Lot sahipleri olduğunu?
    Adese de kalan kolu kesemeyenlerin hepsi yüklü adamlardır.

Bu forumda yazamayanları kan ağlayanları dikkate alın derimm

5.  Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    Nereden biliyorsunuz 50-60 bin Lot sahipleri olduğunu?
    Adese de kalan kolu kesemeyenlerin hepsi yüklü adamlardır.
    Varsa yazsın yüklü lot sahipleri. Zaten yönetim isim isim biliyor hangimizde kaç lot olduğunu. Ben herşeyi açık açık yazıyorum. Biz grup olarak 12 kişiyiz, bende 3.9 mio lot, kalan 11 yakınımda 4,6 mio lot var. Esasen asıl hedefimiz basarabilirsek bu tahtada yeni bir uşak seramik hikayesi yazmak. Bunu açıklamak istemiyordum ama yazdim gitti işte. Bedelli parası hariç Aylık 1 mio tl ilave kaynağımız var. Şu an yüzde şirket sermayesinin yaklasik yüzde 1ine sahibiz. Ortalama 2.00 fiyattan her ay 500bin lot eklesek 1 yılda 6 mio lot daha almış olacağız. 1.50-3.00 fiyat bandında bu stratejimiz devam edecek. Hedef yüzde 8 paya ulaşıp şirketin kontrolünü ele geçirmek. Tabi bu şu an 80 milyon lot demek, bedelli sonrası ise 160 milyon lot demek. Kendi cabamizla bu yüksek meblaga ulaşmak zor. Ben kendi kaynaklarimdan yüklü adese sahiplerine ulaşmaya çalışıyorum. Şimdi bu mesajımı okuyanlara da çağrı yapayım: 1 mio lot ve üzeri lot sahibi iseniz gelin siz de katilin bize, grup olarak birlikte hareket edelim. Ha imtiyazlı paylar diyeceksiniz, O işi bize bırakın. Zaten açılmış bir dava var, O payları seve seve iptal ettireceğiz, hiç merak etmeyin.

Varsa yazsın yüklü lot sahipleri. Zaten yönetim isim isim biliyor hangimizde kaç lot olduğunu. Ben herşeyi açık açık yazıyorum. Biz grup olarak 12 kişiyiz, bende 3.9 mio lot, kalan 11 yakınımda 4,6 mio lot var. Esasen asıl hedefimiz basarabilirsek bu tahtada yeni bir uşak seramik hikayesi yazmak. Bunu açıklamak istemiyordum ama yazdim gitti işte. Bedelli parası hariç Aylık 1 mio tl ilave kaynağımız var. Şu an yüzde şirket sermayesinin yaklasik yüzde 1ine sahibiz. Ortalama 2.00 fiyattan her ay 500bin lot eklesek 1 yılda 6 mio lot daha almış olacağız. 1.50-3.00 fiyat bandında bu stratejimiz devam edecek. Hedef yüzde 8 paya ulaşıp şirketin kontrolünü ele geçirmek. Tabi bu şu an 80 milyon lot demek, bedelli sonrası ise 160 milyon lot demek. Kendi cabamizla bu yüksek meblaga ulaşmak zor. Ben kendi kaynaklarimdan yüklü adese sahiplerine ulaşmaya çalışıyorum. Şimdi bu mesajımı okuyanlara da çağrı yapayım: 1 mio lot ve üzeri lot sahibi iseniz gelin siz de katilin bize, grup olarak birlikte hareket edelim. Ha imtiyazlı paylar diyeceksiniz, O işi bize bırakın. Zaten açılmış bir dava var, O payları seve seve iptal ettireceğiz, hiç merak etmeyin.
    Azizim imtiyazlı hisseyi iptal ettirin yeter şirketi devralmasanız da kafi!
    Fakat bu yazdıklarınızı yapabilmeniz şuan ki durumda çok gerçekçi değil.
    Yağmasanızda gürleyin...

Yönetim sizin isminizi biliyor ama biz bilmiyoruz?

8.  Alıntı Originally Posted by hepsonradan Yazıyı Oku
    serdar bey birazcık forumdaki iletileri okuyup da öyle mesaj yazsanız keşke. Adamlar soruyor hangi gerekçeyle bedelli diye ben de gerekcelerimi yazıyorum. Bedelliyle giren bizim gruba girecek zaten sizlere değil, 10 milyon lira daha gömeceğiz. Buradaki 50-60 bin lot sahiplerini mi korkutacağım? Yıl sonuna kadar görürsünüz bakalım bedelli kararı alınıyor mu alınmıyor mu.
    alınmaz ise büyük vebale girmiş olacaksınz..

Ytd..

Sayfa 404/456 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •