NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Bu hissede pek bir şey kazanamayan tayfadan sayılırım dostum, hamallığını çektik sadece maliyetlerin biraz üstü, senin yöntemin daha iyi, ıkınıp gidemiyorsa beklmiyorsun, hareketlendiğinde de yukarıdan almaktan çekinmiyorsun, sana ve senin gibi son dönemde girenlere helal olsun.
Hapis kalmadığım hisse olmaz mı, bir tek Aksa'da yüzüm güldü, isimlerini saymayayım şimdi, ayıp olur.![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Bunda bende hapis kaldım açıkcası.en son 3 hissemde çıkışlarda az mal verdim hepsi yüDe 40 civarı düştü. Sadece migros üzmüyor. Tutuyorum. Neyse ki çeşitlendirme var 7 hisse var sadece bunlara ve bunun gibi patron kağıtlarında olmak yönetmek zor iş.
2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya nasip dostlar. Böyle patron tahtalarında maalesef çok acımasız oluyor. Terste kalındığında büyük zararlar yazılıyor eğer zamanı geldiyse ihyada ediyor tabi nadirde olsa
İzmdc aldım az onun patronuda bundan aşağı kalmaz. Komşu limanı var bunun Eggub limanı yanında. Hafta sonu araştırdım biraz bunuda. Birde bu BYD arabanın kasasını neyle yapacak, kartonla değil ya.En yakın demir çelik fabrikaları Aliağa da
Ege Gübre limanında pişer belki komşu limana düşer dedik özetle.![]()
geçmişte kapasitesi çok daha az iken bile patron alsancak limanından bile daha değerliyiz demişti..bir zamanlar alsancak limanı 1,327 milyar dolara satılmış idi...patronun daha değerliyiz dediği vakitlerde egegübrenin kapasitesi daha azdı...önümüzdeki süreçte 1 milyar dolar değerine giderse bu günkü fiyatı ile 330 tl lik borsa fiyatına ulaşması lazım egegübrenin...
yok maharaj dostumuzun tahmini olarak ve emsal değer olarak bulduğu 10 milyarlık arsa değerine bir kaç gün önceki 5 milyarlık borsa değerini koyarsak da 10+5 =15 milyar tl olur..buda 150 tl borsa fiyatı demek olur...
bakalım ileriki dönemde belirlenen fiyatlara çıkabilecek mi ??
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
teknik olarak ise baktığımızda 65 civarlarında çanak zirvesi var....orayı geçerse çanak katlaması olarak 65-37=28+65 =93 tl lik bir hedef oluşur...eski zirveler her zaman zor olur....65 tl nin geçilmesinde bir miktar uğraşabilir...belki de bu çanağa kulp takmak isteyebilir...ama benim tavsiye içermeyen kişisel düşünceme göre 65 zirvesi geçilecektir...ben bu umutla tutmaya devam edeceğim...65 zirvemizi geçersek bence psikolojik 100 rakamı hedefe girer....
bakalım piyasa neye karar verecek ?? merakla yakından izlemeye devam ediyorum..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri