Sayfa 235/981 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Kaç Saat Oldu?��
    @kacsaatolduson
    Çete lideri Enver H.'nin; birçok AKP'li iş insanı, bürokrat, siyasetçi ve gurbetçiyi, Endonezya Devlet Başkanı Ahmed Sukarno’nun ev hapsinden kurtulduktan sonra altınlarını İsviçre’ye kaçırdığı ve bu altınlara karşılık Türkiye’ye 300 milyar dolarlık fon geleceğini vaat edip "10 milyon dolar yatır, 100 milyon dolar al" diyerek kandırdığı; dolandırıcılık anlaşılınca mağdurların şikayetiyle başlayan adli süreçte Enver H.'nin avukatlığını AKP'li Mücahit Birinci ile Türk İslam Karakoç'un yaptığı anlaşılalı birkaç saat oldu
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2. TRHaber
    @trhaber_com
    Soros Vakfı Kamala Harris’in başkan adaylığına tam destek verdiğini açıkladı.

â–ªYahudi spekülatör George Soros'un oğlu Alex Soros, Harris'le fotoğrafını paylaştı:

'Kamala Harris'in etrafında birleşip Donald Trump'ı yenme zamanı geldi. O elimizdeki en iyi ve en nitelikli aday. Yaşasın Amerikan Rüyası!'

��Soros, dünyanın birçok ülkesinde ABD adına organize ettiği iç savaş ve darbelerle tanınıyor. Türkiye’deki Gezi kalkışması, Ukrayna, Gürcistan ve Kırgızistan’daki renkli devrim girişimlerine maddi destek vermişti.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    100 kaplan gücü EREĞLİ sayesinde tutunuyoruz..Demir gibi hisse...

https://www.borsagundem.net/haber/er...lamasi-1808237

"Ereğli Demir Çelik, Sivas'taki maden sahasında altın keşfetti. Olası rezervlerin ölçümü için UMREK standartlarında çalışmalar başlatıldı."

4. Niye bunlar böyle hep? Tosuncuk kafası hep bu mallarda iş yapıyor.. hiç çalışmak üretmek yok. Varsa yoksa çete işleri alavere dalavere..
     Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Kaç Saat Oldu?��
    @kacsaatolduson
    Çete lideri Enver H.'nin; birçok AKP'li iş insanı, bürokrat, siyasetçi ve gurbetçiyi, Endonezya Devlet Başkanı Ahmed Sukarnoâ��nun ev hapsinden kurtulduktan sonra altınlarını İsviçreâ��ye kaçırdığı ve bu altınlara karşılık Türkiyeâ��ye 300 milyar dolarlık fon geleceğini vaat edip "10 milyon dolar yatır, 100 milyon dolar al" diyerek kandırdığı; dolandırıcılık anlaşılınca mağdurların şikayetiyle başlayan adli süreçte Enver H.'nin avukatlığını AKP'li Mücahit Birinci ile Türk İslam Karakoç'un yaptığı anlaşılalı birkaç saat oldu
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Patek alıp satan var mı?
    Olayı nedir bunun?

6.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Patek alıp satan var mı?
    Olayı nedir bunun?
    Çok sağlam saatleri var ama pahalı baya. Rolex daha uygun fiyatlı kalıyor

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Niye bunlar böyle hep? Tosuncuk kafası hep bu mallarda iş yapıyor.. hiç çalışmak üretmek yok. Varsa yoksa çete işleri alavere dalavere..

işadamı olacan 10 milyon usd paran olacak ve bunu tanımadığın birine 100 yapcana inancan.
    Töbe töbe ya.

Aslında bunlara garanti şemsiye fonu kurucan.Parasını da bunlar yatırcak.
    "ben bu hafta kol saati kazancaktım mağdur oldum"
    "mavi yumurta üretcektim mağdur oldum" da geçerli ve yeterli sebep olcak bu fondan yararlanmak için.

Ama bizde burda pc başında pinekliyos onbinde bir onbinde 2 kazancaz diye...

Bende bugün at yarışı oynayacağım ganyan bayiine gidip.
    1 e 10 ganyanı olan bir eşşeğe para bağlayıp kazanamazsam avukat tuticiğim mağdurum deye...
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    işadamı olacan 10 milyon usd paran olacak fazladan ve bunu tanımadığın birine 100 yapcana inancan.
    Töbe töbe ya.

Aslında bunlara garanti şemsiye fonu kurucan.Parasını da bunlar yatırcak.
    "ben bu hafta kol saati kazancaktım mağdur oldum"
    "mavi yumurta üretcektim mağdur oldum" da geçerli ve yeterli sebep olcak bu fondan yararlanmak için.

Ama bizde burda pc başında pinekliyos onbinde bir onbinde 2 kazancaz diye...

Bende bugün at yarışı oynayacağım ganyan bayiine gidip.
    1 e 10 ganyanı olan bir eşşeğe para bağlayıp kazanamazsam avukat tuticiğim mağdurum deye...
    On emek vererek çalışarak kazanmadiklari için kolayca dolandiriliyorlar zaten...yine siyaset veya çete işleri ile kazanmışlardır.. yoksa kolay mı böyle mal olmak...
    VOB yapman batarsınız yine de diyelim[emoji16]

Sayfa 235/981 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •